­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Banzai Cup Berlin...

Bushi Karate var i weekenden repræsenteret ved det store internationale stævne Banzai Cup i Berlin. Freja og Mads Mainz Bendtsen var Bushis to eneste deltagere blandt de i alt ca. 1300 startende fra 34 lande.

- Freja stillede op i kumitepuljen for piger under 12 år i +40 kg klassen. Lodtrækningen betød at hun skulle møde en Hollænder i første kamp. Kampen blev meget taktisk præget, og Freja måtte desværre inkassere 3 scoringer uden hun selv fik nogen, og tabte derfor.
Da Hollænderen også vandt sine resterende kampe og endte med at vinde guld, havde Freja en mulighed for at kæmpe med i opsamlingsrunden om bronzemedaljen. Dette ville kræve to sejre, men i den første kamp måtte Freja igen se sig besejret. Denne gang 2-0 til en kæmper fra det Ukrainske landshold, der senere vandt bronzekampen mod en anden dansk pige, og Freja måtte nøjes med en top 7. pladsering. Selvom Freja tabte begge kampe kunne hun rejse hjem en kæmpe oplevelse og erfaring rigere.

banzaicup2016
- Også tid til at se lidt på Berlin -
- Mads stillede op i kumitepuljen drenge under 14 år i +58 kg klassen.  Den første modstander var en kæmper fra Polen, som var fysisk meget større end Mads. Fysikken kom også til at spille en stor rolle i kampen, da Mads hurtigt blev presset voldsomt, og måtte inkassere to hårde scoringer mod sig. Det slog Mads lidt ud, og han måtte til sidst erkende at der ikke var meget at stille op og endte med at tabe 6-0. Desværre blev det ikke til flere kampe, men han fik ligesom Freja noget erfaring i at deltage i et stort internationalt stævne.

/red.
­