­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- WIKF EM Rotterdam 2016 - Dagbog...

Dag 1. torsdag d. 29.9:
Torsdagen statede med fællesfoto af den Danske WIKF delegation i en park nær Hotel Novotel.

Indvejning og registrering af alle de Danske kæmpere om formiddagen på vores hotel som tillige er Headquarter for dette WIKF EM.

Kl. 13.00 havde vi fået lov til at låne træningsfaciliteter hos Unity 99 Rotterdam, som er en stor Hollandsk klub med over 600 medlemmer som lå bare 8 km fra hotellet.

wikf em 16 01- Philip breafer dagens træning -
wikf em 16 02
- Til til udstrækning og lidt socialt -
wikf em 16 03
- Bushigruppen minus Nicolai Lindhage og Malou Lind-

- Kl. 19.00 til 20.30 trænede Philip Carlsen igen hos Unity 99. Denne gang b.la. sammen med flere fra det Belgiske landshold.

Philip har ved flere lejligheder trænet hos Unity 99 uder sine ophold i Holland, i forbindelse med Karate 1, Premier League stævner. Aftenens træningen bestod stort set af det samme som vi træner hjemme i Bushi. Træningen er dog mere intens, idet der var flere af kæmperne der stort set altid tager medaljer ved Karate 1 stævner. Der er rigtig mange fra det Belgiske landshold der er skiftet til Unity 99 i 2016. De kører flere gange om ugen til klubben i Rotterdam for få den bedste træning, som de udtrykker det.

wikf em 16 06
- Fællesbillede for træningen i Unity99 Rotterdam -

Dag 2. fredag d. 30.9:
- Malou Lind startede dagen med gruppen for kata. Malou tabte desværre sin første kamp. Senere tabte hendes modstander, så der var ingen mulighed for opsamling og Malou var ude af EM for denne gang.
- Freja Bendtsen viste nogle rigtig gode kampe, som desværre kun rakte til en top 5 palsering, idet hun tabte bronzekampen.
- Mads Bendtsen kæmpede sig frem til en virkelig fornem bronzemedalje, efter en virkelig stærk bronzekamp som han vandt 6-1.
- Vanesa Radakovic vandt ligeledes en flot bronzemedalje, efter en stærtk indsats i bronzekampen, hvor hun virkelig satte sin modstander på plads.
- Oscar Backer EM Sølv, tabte finalekampen på dommerafgørelse med flag, efter 0-0 efter endt kamptid.
- Erika Batakujevic vandt Guld og kan dermed smykke sig med titlen Europamester. Erika var super stærk dagen igennem, og vandt overbevisende alle sine kampe. Stærkt gået, og tillykke til alle dagens kæmpere.

Dag 3. lørdag d. 1.10:
- Laura Lyck vinder guld i sin klasse, efter en rigtig flot indsats. Møder Sarah Aakermann i finalen som hun besejrer 3-1.
- Philip vinder guld i sin klasse +84 kg, samt bronze i Champion Cup, som er en slags "Grand Champion". En åben klasse for alle vinderne af seniorklasserne.
- Caroline Petra Jensin vinder en flot sølv. Caroline fik en skade i venstre hofte i kampen om finalepladsen, det vides ikke om det har haft indflydelse på hendes præstation.
- Søren Schwartz vinder sølv i klassen +35 år, vægtklassen plus 84 kg.

Dag 4. søndag d. 2.10:
- Mads Bendtsen vinder sin anden bronze i hold-kumite
- Oscar Backer vinder sin anden medalje af bronze i hold-kumite
- Laura Lyck vinder sølv i hold-kumite og bronze i åben klasse
- Caroline Petra Jensen vinder, lige som Laura, sølv i hold-kumite og bronze i åben klasse

/red.

wikf em 16 07
- Japanske trommer ved åbningsseremonien -
­