­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Bushi tilbageblik på 2016 - "Strong and Going"...

- Efter et lille "View" tilbage på året 2016, kan vi bestemt godt tillade os at være tilfredse. Ud over kåringen som "Årets Karateklub" i Danmark blev der igen sat ny sportslig rekord i antal vundne medaljer, i alt vandt Bushi 182 medaljer, 50 x Guld.

Det blev til hele 3 WIKF Europamestre og 1 Nordisk mester og 5 officielle Danmarksmestre under WKF, derudover fik klubben 8 Nationale SKIF stilarts-mestre.

Bushi havde envidere i 2016 hele 5 kæmper på Kumite Landsholdet, samt 4 kæmper på Talentcenter Øst, der betegnes som det Danske bruttolandshold. Dermed kan man kun kalde det forgangne år for "Mere end godkendt" set fra den sportslige side. Sikkert er det også at Bushi`s sportslige præstationer har været med til at der i 2016 blev taget beslutning om at samle kampsporten i en center for sig selv.

Flere nye kæmpere er strømmet til Bushi for at dygtiggøre sig. De bliver hjulpet godt på vej af de etablerede kæmpere, samt klubbens dygtige instruktører.

hedring 2016 03- Borgmester Kim Valentin roste igen bushi ved årets prisuddeling -

- Årets karateklub i Danmark:
Ved dette års DM i Helsingehallerne blev Bushi kåret som "Årets Karateklub" for deres store arbejde med afvikling af Danmarksmesterskaberne gennem de sidste fem år. Prisen blev uddelt af formanden for Dansk Karateforbund Thomas Bjurring.

Kåringen gælder Bushi som klub generelt. Det vil sige: Alle de frivillige der år efter år stiller op som hjælper, official, eller bare er praktiske "Arme og ben" i forbindelse med det kæmpe arbejde der er i forbindelse med DM.

- Spark for alle pengene:
Lige før sommerferien havde vi arrangeret Kick`n`Cup. En event der kun har et formål, nemlig at samle sponsorkroner ind til ungdomsarbejdet i Bushi.

Bare 19 elever formåede at sparke / samle kr. 39.750,- sammen i løbet af de fire timer arrangementet varede. De mange penge skal alle eleverne selv nyde godt af, i form af tilskud til b.la. Træningssamlinger, stævneaktivitet m.m. - Bushi indeholder som bekendt en stor bredde, der også slider på klubbens udstyr, så pengene skal gøre gavn for hele klubben.
Philip Carlsen, som er idemand til eventen, håber på at kunne fordoble dette beløb i 2017, således at klubben f.eks. kan vise storsind og donere noget af beløbet velgørende formål. Karate, hos os, er for alle uanset baggrund, alder eller social rang. Bushi mener nemlig at man skal kunne tænke ”Ud af Boksen” og hjælpe, uanset om man dyrker Karate eller ej.

skif vm 16 05- Sportslig præstation VM Jakarta, Indonesien 2016 -
wikf em 16 03- Bushi`s kæmpere ved WIKF EM i Rotterdam, Holland som tog 14 medaljer med hjem -

- Bushi er "Back to Basic" i 2017:
- Det sidste halve år har desværre været lidt turbulent med hensyn til samarbejdet med de to andre klubber: Bushi Holbæk og Bushi Halsnæs. Begge klubber ønsker ikke at repræsentere Bushi og dele vores visioner og træningsform mere. Det har resulteret i at både Holbæk og her til sidst også Halsnæs har bestluttet at opsige samarbejdet med Bushi Shotokan Organisation fra årsskiftet. Den primære grund er at vi ikke længere deler de værdier og træningsmetoder Bushi Helsinge har lagt til grund for det samarbejde der blev lagt op til i 2015. Bushi er således nu tilbage som èn klub som vi var fra starten og det vil vi forblive med at være.

Eventyret om samling af vores visioner, og styrke navnet "Bushi" ud over kommunegrænsen, med et moderne pensum med et mere bevægeligt og sportsligt præg er desværre ikke muligt uden for "Moderklubben" Bushi Shotokan Karate Helsinge, som blev grundlagt i 2008. Ledelsen i Bushi vil fokusere 100% på at vores kerneværdier og sammenhold styrkes, b.la ved træningssamlinger, seminarer for både elite og bredde i 2017.

center kampus- Det nye kampsportcenter i Helsinge, ny fremtid for Bushi -

- Nye faciliteter, mere plads:
I sommeren 2017 skal der arbejdes målrettet på at forbedre vores træningsforhold i form af helt nye faciliteter i det nye Kampsport Center som tidsmæssigt er fastsat til at stå færdigt til august 2017. Med bedre struktur omkring både bredde og elite, samt bedre faciliteter til at styrke det sociale og lave det helt perfekte kampsportsmiljø. Ordentlige faciliteter er meget vigtige for en stor klub som Bushi, da det b.la også vil øge sikkerheden under træningen, i form af mere plads til bevægelighed under træningen generelt.

Generelt er det uden tvivl en vigtig ting, at klubberne omkring kampsport i Gribskov, får forbedret deres træningsforhold. Jeg virkelig frem til samarbejdet med de andre 3 klubber i centeret i vores fælles forening kampus.dk.

Bushi optager i januar og februar nye medlemmer, så kig på denne side og find det hold der passer dine personlige ønsker og find træningsdragten frem til et par prøvetimer i Bushi, hvor vi er omkring 200 medlemmer. Alle vil jo gerne være en del af en succes, og også gerne din egen.

/red.

­