­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Mindeord...

Mindeord omkring Jesper Jul, som på den mest tragiske og uforstålige vis mistede livet under udførelse af sit arbejde. Et arbejde er går ud på at passe på dig og mig...

- Den politi betjent som døde, er min Sensei som gav mig mit sorte bælte, som hjalp mig på landsholdet og som jeg vandt hold senior DM hold. 5 gange i træk med. Han har undervist i Bushi. Og mange andre steder i Danmark. Desværre kunne de ikke redde ham. Jesper Sensei har gradueret og undervist flere tusinde mennesker.

I dag boomer facebook, fordi han gav så meget af sig selv til andre via karate og via tid. Han er indbegrebet af Doju-Kun og som jeg vil skrive på dansk herunder.

jesper jul 2
- Jesper Jul med sin tjenestehund -
  • Kæmp/fight 100% hver gang, kend dine grænser og Press dem længere.
  • Vær altid et godt eksempel, gå forrest når det skal vises.
  • Giv noget videre. Det du lærer, sørg for at give videre. Pass the legacy on.
  • Vær en god kammerat i dojoen og uden for Dojoen.

Årsagen til man samler fødderne i karate: Respekt!
Respekt For den tid din lære bruger på dig/jer. Når han/hun kunne bruge sin tid et andet sted.
Respekt fordi dem som er i dojoen er villig til at svede, bløde, græde og juble med dig.
Respekt fordi man er nød til at finde den hos sig selv før man kan gøre sig fortjent til den.

Verden er utrolig lille.
Jeg samler fødderne for jer.
Af respekt som lærer.
Fordi i kommer for at lære.
Fordi jeg har stået der hvor i står.
Jeg respekterer karateånden og jer.

- Ære være Sensie Jesper Juls Minde.

OSS Philip Carlsen
(på vegne af Bushi Shotokan Karate)



- DANSK KARATEFORBUND SKRIVER:

Jesper Jul mindeord - 7. december 2016

- En af de helt store, ”Gamle” kæmpere er faldet i dag!

Jesper Jul (43) er i dag afgået ved døden, efter at være blevet skudt under udførelsen af sit hverv som hundefører ved politiet.

For ganske få dage siden opdaterede Jesper sin status på Facebook med at nu havde han været ved politiet i 18 år. Et job, der stod hans hjerte meget nær og også der var han en afholdt og vellidt kollega.

I dansk karate har Jesper længe været en institution og et forbillede for alle vores unge kæmpere - en ildsjæl, der var med til at bygge op og udvikle – han gav tilbage i rigt mål, til den sport, hvor han selv har tilhørt eliten i over tre årtier. Først for omkring et års tid siden trak han sig tilbage som aktiv konkurrenceudøver – hvor han ellers stadig tog de bedste medaljer, når han stillede op!

Som ganske ung overtog Jesper rollen som chefinstruktør i sin daværende karateklub, sideløbende med at han passede sin egen karriere som elitekæmper. Senere var han med til at grundlægge Tatakau i Solrød. I hele sin karriere Jesper ikke blot haft fokus på sin egen karriere, men har udviklet et stort antal elitekæmpere fra både egen og andre klubber.

Vi kender Jesper som en engageret, loyal og ihærdig samarbejdspartner, både når det gjaldt træning og som leverandør af it-løsningen, der stadig er grundlaget for Dansk Karate Forbunds hjemmeside.

Det er uvirkeligt og uretfærdigt, at Jesper skulle tages fra os alt for tidligt. I disse timer går vores tanker til Jespers familie, især hans to børn, Philip og Amalie og hans forlovede Zandra.

Æret være Jespers minde - Dansk Karateforbund

­