­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Nordisk Mesterskab, Estonia 2017...

- Bushi tilkæmpede sig GULD i herrenes team kumite ved de Nordiske mesterskaber i Tallin, Estonia d. 8. april 2017. Det blev til yderligere to top 5 pladseringer, ved Philip Carlsen og Caroline Petra Jensen.

- Philip stod som den første på måtten og skulle møde Tanel Paabo fra værtsnationen Estonia i +84 kg klassen. Vi vidste på forhånd at dette ville blive en meget svær kamp, idet modstanderen er meget angribende og målsøgende i sin kampform.

Strategien blev lagt til at Philip skulle angribe idet modstanderen førsøgte sig med et angreb. Tanel Paabo er en meget erfaren kæmper, der tager medaljer ved både EM og VM, så han læste taktikken og det lykkedes ikke Philip at presse ham nok til at får sat point ind.

nm 2017 01
- Philip Carlsen, Caroline P. Jensen
og coach Erling Marcussen -
Kampen sluttede 0-4 til Estonia. Tanel Paabo kæmpede sig frem til finalen og Philip skulle ud i kampen om Bronzemedaljerne. Den afgørende Bronzekamp blev meget rodet med masser af straffe fra dommerne og det lykkedes ikke Philip at vende kampen til sin fordel og måtte derfor nøjes med en top 5 pladsering.

- Caroline P. Jensen var næste Bushikæmper i klassen -59 kg. Første kamp møder hun Erika Koridze fra Letland. Caroline kommer bagud da der sættes et to-point spark til kroppen. Caroline kommer stærkt igen og bringer sig foran, med flotte teknikker. Modstanderen kommer igen foran med et point.

Samme sceneri udspiller sig, Caroline kæmper sig stærkt tilbage igen og det ender med en ren arbejdssejr på 6-5 til Caroline.
nm 2017 02
- De Danske herrehold med velfortjent GULD -
- Næste kæmper er Lidia Stanisic fra Sverige som hun ikke formår at sætte point på, trods adskillige forsøg. Svenskeren ender i finalen og Caroline er ligesom Philip ude i kampen om Bronzemedaljer.

Kampen om metallet kommer Caroline rigtig godt fra start og får sat en 2-point scoring til kroppen på Monica Kauppl fra Finland. Monica presser hårdt for at komme tilbage i kampen og i et hjørne forsøger hun sig med et spark til hovedet, som dommerne desværre vurderer at være pointgivende. Hermed er Caroline bagud 2-3 og skal nu forsøge at komme tilbage i kampen, men hver gang Caroline presser hende,  sætter hun sin bagerste hånd til maven i et kontrastød. Caroline må desværre se sig slået 2-5 da slutsignalet lyder og med en fornem top 5 placering ved de Nordiske Mesterskaber som trøst.

Dagens bedste fights:
- Dagens og stævets absolutte højdepunkt var senior herrenes team kumite finale da de mødte værtsnationen Estionia. Philip er første kæmper og får sat en flot scoring med spark til kroppen og bringer sig i front med 2-0. Estonia presser maximalt igen for at udligne, eller komme foran. I kampens sidste sekunder lykkedes det til Philips store ærgelse, Estonia at komme foran og hive sejren hjem.

De næste tre kampe er ren krig, med mange domme for "For hård kontakt" og ufine teknikker - Til trods for det, lykkedes det Danmark at vinde tre sejre i træk, og Guldet var hermed hjemme med tre sejre ud af fem.

/red.

nm 2017 03
- Danmark vinder for sjette gang i træk trofæet for flest vundne medaljer -
nm 2017 04
- Søndag var der lige til til at besøge den gamle imponerende del af Tallin inden afrejse -
­