­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Kaizen Open 2017,  Stævnerapport.

Kaizen Open 30/9 og 1/10 2017. Bushi havde igen i år nogle udøvere som havde valgt at stille op til Kaizen Open. I år var der omkring 400 starter, fordelt på lørdag og søndag.

- Oliver Nielsen startede ud med kata. I den første kamp vandt han 3-2, da dommerne var i tvivl om annonceringen af kataen, Oliver sagde Gojushiho Dai, hvor han skulle have haft sagt Gojushiho Sho.
I den anden kamp blev Oliver disket, da den berømte sorte klap gik ned og han gik i stå, dog huskede han at bukke af til dommerne. Oliver kom i opsamling og vandt 4-0 og fik BRONZE.

kaizen 2017 03
kaizen 2017 02
- Oliver og Laila med deres medaljer -

- I kumite gik det lidt bedre. Oliver vandt sin første kamp 2-2, idet han havde "sensio" og satta første scoring i kampen. Den anden kamp vandt han 3-2 på flag og kom i finalen, som han desværre tabte 5-0. Oliver kæmpede nogle rigtig gode kampe og var selv tilfreds præstation og sin anden plads. SØLV til Oliver

Laila Delsouz stillede op i to puljer i kumite, U21 open og i senior open.
De var kun tre i Lailas puljer, så de kæmpede round robin, dvs. alle mod alle Laila kæmpede godt, men måtte se sig besejret af de mere rutinerede kæmpere.
Laila vandt således BRONZE i begge puljer

Daniel Stauning stillede op i senior open og en del af de andre deltagere syntes at Daniel var meget stor. Daniel var på som den første og kæmpede rigtig godt, fik første scoring. Med få sekunder tilbage af kampen, valgte hans modstander at presse Daniel max og pressede ham ud af tatamien. Dette medførte at Daniel blev disket da han havde tre straf i forvejen. Der blev ingen opsamling til Daniel. Men en flot kamp og selv om man er foran på point, så må man ikke slappe af før kampen er slut.

Oscar Backer stillede op i både kata og kumite. I kata lavede Oscar en flot kata, Bassai Dai, men blev disket da han glemte at bukke før annonceringen af kataen.
I kumite stillede han op i klassen 10-11 år. Han tabte sin første kamp 1-0 og kom desværre ikke i opsamling.

Mikkel Stauning stillede også op i samme kumite pulje som Oscar Backer. Mikkel tabte sin kamp 3-0 og kom desværre heller ikke i opsamling.

/red.

­