­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT


- 15 medaljer, ud af 19 mulige ved årets SKIF Cup...


- Lørdag d. 5. oktober var Bushi igen værter for årets SKIF Cup, som er de danske stilartsmesterskaber under SKIF Danmark og igen viste klubben at de forstår hvad der skal til for at skabe et godt stævne. Som altid når Bushi er værter var opsætningen flot og professionelt lavet, således at deltagere og deres ledere kunne få bedste betingelser. De frivillige forældre og medlemmer havde arbejdet hårdt i flere dage for at opnå dette og de kunne efter stævnet modtage masser af fortjente skulderklap fra både forbund og deltagende klubber.

På trods af værtsskabet holdt Bushi sig dog ikke igen da det kom til det sportslige. Bushi’s 19 kæmpere hentede således hele 15 medaljer, fordelt på 8 guld, 1 sølv og 6 bronze. Det var hovedsageligt i kumite at Bushi viste klassen og de var derfor også mest vindende klub i denne disciplin.

De 8 guldvindere der således kan kalde sig Danske stilartsmestre var Amalie Bengtson 9 år, Ida Jensen 11 år, Laura Lyck 12 år, Emil Rosenstrøm 12 år, Rasmus V. Mortensen 13 år, Victor Jay (junior), Ida Jørgensen (senior) og Thomas Rosenstrøm (master).

Sølvet blev vundet af Søren Schwartz (master), mens bronzemedaljerne gik til Freja Mainz Bendtsen 9 år, Mia Stegler 12 år, Daniel Stauning 13 år, Andreas Schwartz (Kadet), Stefan Mundus (Senior åben klasse) og Diana Lisa Zimmerman (Kata Senior).



- Bushi’s dygtige kæmpere og trænere fra weekendens SKIF Cup -



- Søren Schwartz tv. og Thomas Rosenstrøm th. i ren Bushi finale i masterklassen -


- Alle vores deltagere leverede flotte præstationer og der kunne skrives meget om hver eneste, men trods det var der 2 personer der skilte sig ud. Det var de 2 Bushi kæmpere i masterklassen, som er for dem over 40 år, Thomas Rosenstrøm og Søren Schwartz fik næsten taget til at løfte sig, da de indtog Tatamien og viste overraskende højt niveau. Begge havde de trænet med klubbens bedste ungdomskæmpere de seneste måneder og ingen kan være i tvivl om at det havde løftet niveauet for dem både både teknisk og taktisk. Alligevel var det overraskende både for klubbens trænere, men også for dem selv, at de skulle kæmpe sig frem til en ren Bushi finale, men det var bestemt helt fortjent. Finalen vandt Thomas efter et tæt opgør.

Med disse præstationer fra weekenden, må man forvente at mange af Bushi’s kæmpere senere på året vil blive udtaget til at deltage på det danske hold der i maj 2014, drager til Dresden i Tyskland for at deltage ved stilarts EM.

/j.m.



- Diana på skamlen med sine 2 "Overmænd" -

­