­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- 2 x Guld til Bushi`s yngste kæmpere...


- Bushi’s yngste karatekæmpere indledte efterårssæsonen ved Tiger Cup i Solrød og det gjorde de rigtig flot. 13 unge kæmpere under 14 år var til start og det blev til 2 guldmedaljer og 3 bronzemedaljer, en ganske fornem høst, da flere af kæmperne var til stævne for allerførste gang.

Første guldmedalje kom allerede i stævnets første gruppe, da Oscar Backer (7 år) vandt kata for 6-7 årige drenge. Oscar leverede nogle meget flotte og præcise kata’er og vandt helt fortjent. I samme gruppe vandt Andreas Wolter Hansen bronze, Andreas er kun 6 år og dermed den yngste Bushi kæmper der har deltaget ved et stævne. Begge drenge gik til sagen som om de havde prøvet det masser af gange før, ingen i hallen kunne se at det var deres første stævne. Andreas stillede også op i kumite og gjorde det fremragende. Han vandt hans første kamp, men tabte desværre anden kamp så det rakte ikke til medalje i kumite.


- 6 årige Andreas sætter scoring med bagerste hånd -


- Emil Rosenstrøm vandt guld i drenge 12-13 år under 45 kg. Emil viste høj klasse på dagen og satte mange flotte scoringer med både hænder og fødder, men mest udslagsgivende for hans sejr var hans overblik og formidable taktiske overblik. Især hans præstation i finalen vakte jubel i Bushi lejren, da han var oppe imod en rigtig god kæmper fra Greve. Men Emil kunne holde ham helt fra at komme til scoring, med effektivt forsvar og da han samtidigt havde et rigtig godt "øje" for hvornår kontra-angrebet var rigtigt, og huggede han til med 3 super præcise stød og vandt finalen.

Amalie Bengtson vandt bronze i piger 8-9 år. Amalie har intensiveret hendes træning fra efterårets start og det ses allerede at træningen bærer frugt. Med den indstilling og vilje 9-årige Amalie har, kan hun virkelig gøre sig gældende fremover.

Ida Jensen fik den sidste bronzemedalje med hjem til Bushi og kunne dermed fuldende dagens medaljehøst.

Stævnet var udvalgt til at de nye mindre kæmpere kunne få lov til at prøve hvordan det er at være til stævne. Målsætningen var at det skulle være sjovt og at de skulle få lyst til endnu flere stævner i fremtiden og den målsætning blev opfyldt til fulde, da alle kæmpere havde en rigtig god dag. At der så kom 5 medaljer med hjem og flere af kæmperne fik vist et stort potentiale for fremtiden, var bare glasuren på kagen.

/j.m.
­