­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Gøteborg Open 2016...

- Bushi spredte sig på både Svensk og Dansk grund, den samme weekend - Det årlige Danske Gladsaxe Cup var nemlig planlagt samtidig med Gothenburg stævnet i Sverige. Det afholdte ikke ni af vores unge Bushi kæmpere som var repræsenteret ved Gøteborg Kumite Cup i Sverige. Det blev til flotte resultater, 3 guld, 3 sølv medajler og tre bronzemedaljer.

- Flot guld til Freja.
Imponerende i Gøteborg, Freja Mainz Bendtsen på 10 år vandt en flot guldmedalje efter tre kampe hvor især finalen var flot. Hun vandt 7-0 i finalen mod en kæmper fra Sverige var en fornøjelse at se på... Freja straffede modstanderens fejl og viste at hendes spark også er et farligt våben / forsvar!

- Bushi´s lille "Kriger" Malou Thalsø
Malou stillede op i kategorien kata og kumite 7 år, men der var ikke andre på 7 år som mødet op og derfor blev hun rykket op til de store piger på 8 år. Malou tog det i stiv arm og udførte nogle kniskarpe og flotte kata som førte hende til guldet i kata. På kumite siden kæmpede Malou også her nogle flotte kampe, men måtte se sig besejret til en dog flot Bronce plads.

gothenburg 16 1- Mikkel stod for dagens "Kick" -

- Super flotte kampe kæmpet af vores junior female Caroline Petra Jensen
Caroline viste suverænt kort og kontant sine modstandere fra Englang og Sverige hvem der skulle hjem med dagens Guld... - Ikke et eneste point blev scoret imod Caroline - Super flotte kampe.

- Dobbelt sølv til Christian Thalsø.
Der blev også medaljer til Bushi´ældste fremmødte deltager Christian Thalsø, da han stillede op i kata og kumite for Seniors 84+kg - Flotte sølv placeringer i begge kategorier.

- Bushi`s adrenlin-kick - Mikkel Stauning med flot sølv og bronce placering.
Der skal ikke være tvivl om, at lille Mikkel på blot 9 år gav den gas og virklig nød at være på scenen. Mikkel kæmpede sig, med flotte kampe i kumite, hele vejen til en fornem sølvmedajle og kunne også bryste sig af en flot bronze plads i kata.

- Oscar Backer kæmpede sig ind på en flot bronzeplads og kunne også nyde dagen i hyggeligt samvær med Bushi familien.

- Med gode resultater på plads i bagagen kunne Bushi truppen med god samvittighed drage mod Liseberg forlystelsespark, hvor sammenholdet mellem kæmperne blev besejlet med en hyggelig aften med rutchebaner og andre forlystelser. Det er nærmest blevet en tradition i klubben at man afslutter en stævnedag, med i fællesskab afslutter dagen med en god oplevelse udenfor karaten og en af grundene til at det gode sammenhold fastholdes.

/ct.
gothenburg 16 2- Freja vandt Guld i hendes klasse -
gothenburg 16 5
- Malou vinder Guld i Kata -
­