­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushi pensumlejr / bootcamp d. 10.-11. juni 2023...

Stor tilslutning til sommerens pensumlejr, weekenden før sæsonafslutning med graduering d. 17. juni.

- Lørdag:
Lørdagen bød på grundtræning for alle holdes deltagere. Efter opvarmning blev salen delt op i, idet hejsevæggen blev sænket. Derefter var der fokus på Kihon og Kumite for alle grader, opdelt efter bæltefarve. Derfor kunne alle med samme niveau, træne sammen, uanset alder og køn.

Efter middagspausen var der igen en opdelt træning i to sale, tilpasset hver enkelt deltager, således at alle får maximal udbytte af dagens træning. Dagens sidste træning var såkaldt "Praktisk Selvforsvar" for alle. Væggen blev hævet så alle kunne nyde godt af de indlagte øvelser i de praktiske indlagte øvelser. "Hvordan bevæger du dig, hvis der er flere modstandere" - "Hvad gør du hvis en person tar fat i kraven" - "Hvad gør du hvis du er blevet overmandet og ligger nederst på gulvet" ?? - Disse, og mange andre situationer blev trænet, så alle var godt trætte efter lørdagens 6 timers aktivitet...

- Cafeen var dagens sidste samlepunkt, hvor der blev severet mad til alle deltagerne ved 18.00 tiden. Senere blev der gjort klar til hygge med videospillet TEKKEN, hvor alle hyggede sig med vilde kampe, denne gang var det bare på "Skærmen" hvor ingen kunne komme til skade.

camp 2023- Fælles opvarmning inden holdene blev delt op -
camp 2023
- Gulvteknikker blev afprøvet med succes -
camp 2023- Deltagere i alle aldre deltog til lørdagens træning -

- Søndag:
Bushi havde om søndagen et fælles arrangement, hvor forældre og venner til klubbens medlemmer kunne komme og få en smagsprøve på Karatetræningen i Bushi. Denne træning blev weekendens højdepunkt med masser af deltagere. Til opvarmning blev der lavet specielle "Lege" i grupper, så alle personer kom i centrum. Forældre og børn fik en på opleveren med insigt i hvordan Karate er opbygget, og den træning der kræves for at mestre vores Karateteknikker. I den traditionelle Karate er der meget fokus på teknikker, så modstanderen får en "Markering" istedet for et hårdt slag. Denne del af Karate er meget svær og kræver rigtig meget træning.

camp 2023
- Stor tilslutning til fællestræningen og forældre og venner -
 - Sidste træning om søndagen var repetition af lørdagens træninger i det pensum som eleverne står overfor til prøven d. 17. juni. Det blev til to dage med masser af Karate og masser af ros til de fremmødte som var med til at gøre denne weekend blev en succes.

/red.
­