­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
tb 036   Bronzecirkel...

Muskeludholdenhedstest som bruges til optagelsesprøver flere steder, b.la. politiet og forsvaret.
Øvelsen giver et godt indtryk af elevens fysiske formåen.

tb 044  

- Sport vs. Tradition...

- I named my club Bushi, which means "Warrior" in Japanese. I wanted it to symbolize a club where “The Fight” is in focus – In the understanding that it is the individual's struggle to develop and improve his or her skills...

tb 051   Smidighed...

En vis smidighed er nødvendig for at du kan udføre de bevægelser, der er en del af din dagligdag - og især din sport. Smidigheden afhænger af, hvor elastiske dine muskler og sener er, hvor meget dine led kan bevæge sig, og hvor løse dine ledbånd er.

tb 047   Nødværgeloven, straffelovens § 13...

Handlinger foretagne i nødværge er ifølge § 13 straffri, for så vidt de har været nødvendige for at modstå eller afværge et påbegyndt eller overhængende uretmæssigt angreb og ikke åbenbart går ud over, hvad der under hensyn til angrebets farlighed, angriberens person og det angrebne retsgodes betydning er forsvarligt. En god ting at sætte sig ind i denne lov.

tb 049   Karate og Kobudo...

På Okinawa har karate og Kobudo altid været to sider af samme sag. Det første våben en ung Okinawaner af Pechin krigerklassen lærte var bo'en. Pechin var okinawanernes krigerklasse parallel til japanernes samuraier. Det at forstå bo teknikkerne samt koncepter og strategier var grundlæggende for den senere våbentræning med bla. hellebard, sværd.

­