­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Flash-Back på 2017 og hvad vi kan gøre endnu bedre i
"Et godt nyt Bushi-År"...?


- "Godt nytår" Det hører vi gang på gang i starten af januar. "Et Godt Nyt År" er også temaet for hele 2018. Klubbens rammer er blevet markant forbedret efter vi i 2017 har fået tildelt det nye Kampsportscenter på Skovgårdsvej 15 i Helsinge og vi vil gøre ALT for at forbedre os, på alle områder...
De fleste af os har holdt en god og velfortjent pause, og fået ladet batterierne op igen, men nu er det tid til at springe ud i et nyt år med, forhåbentlig en masse nye elever, på både børne / ungdom, voksen og familieholdene.
shoes
- Endnu et år er gået -
Klar til et nyt...

- 2017, var et mindeværdigt år:
2017 blev et år hvor kampsporten, specielt Bushi opnåede virkelig gode resultater. Resultaterne for det lange arbejde med at forbedre forholdene for kampsport i Gribskov kommne, blev indfriet da Gribskov Kampsportscenter slog dørene op for publikum, med et brag af en åbningsreception d. 24. september sidste år.
Ved åbningen stod daværende borgmester Kim Valentin i sin åbningstale og talte om de mange nye tiltag der kan komme med i kølvandet på et sådant nyt center. De muligheder der ligger i et samarbejde med skoler, institutioner og nye projekter, til gavn for både personlig udvikling og socilale kompetenser for den enkelte. En ting er sikkert: Bushi vil gerne give noget tilbage til Gribskov kommune, i respekt for et center der er helt unikt og det eneste af sin art i Danmark.

- SKIEF Europamesterskaber 2017, Hradec Kralove, Tjekkiet:
Rent sportsligt var SKIEF EM i Tjekkiet årets største præstation, med hele ni medaljer. Et højdepunkt som dette, blev krydret med at Danmark blev mest vindende nation og landets coaches blev tildelt Guld, for deres indsats. I år skal Bushi igen til et europamesterskaber, denne gang er det WIKF EM i portugal i juli måned. I forbindelse med klubbens samarbejde med WIKF Danmark vil der blive afviklet et seminar, sidst i februar, samt et kumite-seminar i st.bededagsferien.

- Bredde & Elite:
Alle ved at man ikke kan opnå gode sportslige resultater, uden en bred troup af karate-elever under udvikling. Det netværk af kommende elever, som markerer sig, enten på det traditionelle plan, eller på det sportslige plan, er med til at Bushi hele tiden vokser og bliver bedre - Det gælder evnen til, hele tiden, mutivere de nye elever til at træne karate på en "Sund" måde, som er med til at udvikle den enkelte. Det er også fortsat vores satsning i 2018.

skif em 17 03- Bushi præsterede flot ved SKIEF EM i Tjekkiet, med 7 x GULD og 2 x SØLV -

- Se frem på nye muligheder, i det nye år 2018:
- Nye elever:
Den 2. Januar 2018 åbner vi igen dørerne op for nye medlemmer på stort set alle hold. Vi har tre fantastiske begynderhold, men efter sommerferien har været lidt sløjt med nye elever, specielt på børn/ungdoms hold 4, så vi opfordrer alle Karate-børn til at finde en god kammerat og opfordre til at starte op på børne/ungdomshold 4. tirsdag & torsdag. På voksenholdet tager vi også nye ind, men starter ikke et nyt hold op - med mindre det vælter ind med elever. Så, hvis I kender nogle store eller små, der gerne vil have gratis prøvetimer, skal I endelig puffe til dem, i starten af året 2018.

- Fredagstræning:

Bliver fremadrettet, teknisk træning. Et vor vi går grundigt til værks med teknik, taktik og overblik i kampen. Der arbejdes på at de en gang om måneden bliver afsluttet med spisning og film.

- Bushi APP:
Der bliver arbejdet på udviklingen af en Bushi APP, hvor man kan have sin træningsdagbog liggende. Samme platform er med til at man kan registrere sin aktivitet og resultater ved stævner mm. En ekstra fordel er at man via APP`en kan modtage "Push" beskeder, på sin mobiltelefon, når der sker ændringer i f.eks. et arrangement, eller en træning.

- Følg med på bushi.dk:
Facebook og andre sociale medier er godt til kommunikation medlemmerne imellem, men fakta om klubben står ALTID på vores hjemmeside. Bushi bestræber sig på at, der i 2018 skal udkomme et nyhedsbrev mindst en gang om måneden. Der er allerede en del aktiviteter i kalenderen, som du også kan se her på bushi.dk. Klik på ”Kalender” i menu-bjælken øverst på forsiden. Det er også her, du tilmelder dig stævner og aktiviteter.

- Stævner & tilmelding:
Tilmelding til alle stævner foregår ALTID via tilmeldingsformularen på bushi.dk. Når du er tilmeldt, får du en kvittering på eMail, så du kan tjekke om du har indtastet korrekt. På tilmeldingsoversigten kan du se hvilke andre klubkammerater der har tilmeldt sig stævner. For at se denne oversigt, kræver det at man har oprettet sig som bruger på bushi.dk, og er logget på som bruger.

- Børnestævner:

For dem der godt kunne tænke sig at begynde at prøve kræfter med stævner uden for Bushi, skal i kigge i kalenderen og finde nogle stævner i kategori 1 & 2.

- De Danske mesterskaber i Karate:
Bliver afviklet Holstebro denne gang. Bushi har som bekendt været vært for D.Karf. DM FEM gange. Bushi har mulighed for værtskabet igen i 2019, men det kræver omkring 30 frivillige hjælpere, så vi kan vise Gribskov kommne at Bushi er en magtfaktor i Dansk Karate.

- Sommer-graduering:
Den 16. Juni holder vi graduering i Bushi for de børn og voksne der er indstillet af instruktøren og vurderes at være klar til det.

- Sommerfesten:
Er også en Bushi tradition som bliver i Kampsportcenteret denne gang. - Her kan man mødes med på tværs af hold og feste sammen, som afslutning af sæsonen. Mere information om det senere.

- SKIF Sommerlejr:
Ligger i uge 28 (9. til 15. juli) - Bushi vil i år have rekord mange der skal til Dan-Graduering på årets lejr, så er du en af dem der skal til sort bælte i 2018, er det SKIF sommerlejr det rigtige sted af gøre det.!

- OG meget meget mere …
Det var blot nogle af vores aktiviteter i dette halvår. På tegnebrættet er bl.a. også seminar, gæsteinstruktører, flere Tekken-/film-aften`er for børnene, klubmesterskaber og – selvfølgelig! – de voksnes julefrokost sidst på året.

På gensyn den 2. Januar 2018!!!

/e.m.

­