­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Flot U21 EM Debut i Sochi...

- Erika Batakujevic fra vores lokale karateklub Bushi har netop deltaget ved sit første U21 Europamesterskab i Sochi, Rusland efter optagelse på det officielle Danske Kumitelandshold i efteråret 2017.

En stor oplevelse for en ny landsholdskæmper, nye omgivelser, nye ansigter og et nyt setup som emmer af lutter toppræsstationer i en klasse for sig selv. - Karate er jo kommet med på OL programmet 2020 i Tokyo og derfor er alt strammet voldsomt op for at de få udvalgte kæmpere skal yde maksimalt når de er uden for landets rammer for at repræsentere Danmark.
sochi u21 em 2018- Imponerende bygningsværk: Iceberg Arena -
- Kampdag fredag:

- Erika skulle kæmpe sine indledende kampe fredag d. 2. februar i Sochi Iceberg Arena. Første modstander er Tuba Efe, fra Tyrkiet (WKF Ranking no. 52) - Her vinder Erika overbevisende 5-0. Næste kæmper er Polina Gurenko, fra Azerbaijan - Vandt Bronze til sidste Verdensmesterskab og er no. 1. på WKF Verdensranglisten. I kampen mod verdens top 1. taber Erika 3-0. Alle efterfølgende kampe vinder Polina 8-0, så det fortæller lidt om niveauet på vores lokale kæmper. Polina Gurenko bliver ikke overraskende puljevinder og derfor skal Erika kæmpe opsamlingskampe om U21 EM Bronzemedaljer. "Hun vandt kun over mig 3-0, så jeg er tilfreds med hvordan jeg kæmpede mod hende, selvom jeg vidste jeg godt kunne tage hende, men ja, sådan går det nogen gange" Udtaler Erika efter kampen.

Første kamp i opsamlingskampen er mod Adela Pruchova fra Tjekkiet. Kampen er meget tæt og ender med stillingen 3-3, med da Erika satte første scoring i kampen, er hun dermed vinder.

landshold u21 em 2018
- Det Danske U21 landshold anno 2018 -
erika u21 em 2018
- Erika Batakujevic sammen med den Danske landsholdscoach Michael Andersen -
- Kampen om Bronze:

- Bronzekampen er mod en kæmper fra Østrig: Aleksandra Grujic. Erika er klar fra start og sætter et perfekt spark til hovedet og "Trækker" alle 4 domerflag, som markerer en 3-Point scoring... Men hoveddommeren råber af uvisse grunde "STOP" og scoringen bliver helt fejlagtigt ikke anderkendt.

Kampen starter op igen og Østrigeren kommer "Flyvende" og får sat et spark ind til hovedet på Erika som kommer bagud 0-3. Erika presser igen på og udligner: Igen med et 3-point spark til hovedet. Stillingen er nu 3-3. Men da første scoring i kampen tæller som vinder ved uafgjort, er hun nødt til at presse hårdt på og gå efter endnu en scoring. Aleksandra Grujic er klar til at sætte kontraspark og får anderkendt en 3-point scoring og afsluttende en 1-point scoring. Kampen ender derfor 3-7 til Østrigeren.

- Erika udtaler efter Bornzekampen: "Hun var ikke særlig god, jeg var fuld klar og det hele. Jeg havde kampen, men mistede den, hvis man kan sige det på den måde" "Denne gang, følte jeg mig mere end bare klar til at kæmpe, som jeg NOGENSINDE har været!" afslutter Erika Batakujevic, som ender med en flot, flot Top-5 placering ved sit første WKF U21 EM - Målet var hjemmefra en Top-8, så de personlige mål blev indfriet. "En godkendt debut for den unge kæmper fra Bushi, men inderst inde ved jeg at hun kun kæmper for at blive den bedste i Verden" Udtaler Bushi`s Chefinstruktør.

/e.m.
(fotokilde: Godthlælp Sport Photography)

­