­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Hamborg Open 2018...

- Bushi deltog i weekenden 3. februar i Hamborg Open, og stillede med syv deltagere. Det blev til en Sølv, og tre Bronzemedaljer til Bushikæmperne denne gang...

Stævnerapport:
- Oliver Nielsen stillede op i kata, og det blev til en flot 5. plads efter at Oliver havde vundet de to første kampe sikkert. I semifinalen lavede Oliver også en flot kata, men det var desværre ikke nok til at slå en god tysker. Igen i bronzekampen leverede Oliver en flot kata men det rakte til de fleste`s overraskelse ikke til en sejr og dermed var brozemedaljen tabt.

hamburg open 2018
- Malou Thalsø og Maja Radakovics stillede op i U10 og leverede begge flotte indsatser. Malou startede med at vinde den første kamp på flag, men fik mere styr på nerverne i anden kamp og vandt sikkert 2-0. Den tredje kamp blev desværre endestationen da Malou tabte til en stærk kæmper fra Ålborg.
Hamborg 2018 01- "De Syv Samuraier" fra Bushi -
Hamborg 2018 03- Oliver Nielsen i sin favorit Kata "UNSU" -
- Maja startede sikkert i de tre første kampe som hun vandt alle sammen sikkert, med 4-0, 4-1 og 6-0, og kom dermed sikkert i semifinalen. Semifinalen blev meget taktisk præget, og afgørelsen km først i de sidste sekunder, hvor begge kæmpere lavede en flot scoring samtidig. Desværre kom Maja lidt for tæt på og fik en straf for ”Hård kontakt”, i stedet for et point, og tabte derfor kampen knebent. Bronzekampen vandt Maja 1-0.

- I drengenes U12 pulje kæmpede Oscar Backer tre gode kampe som alle blev vundet sikkert uden at der blev lavet scoringer mod ham, inden Oscar var i semifinalen. Semifinalen blev spændende, og Oscar kæmpede en god kamp. Desværre var der så meget larm i hallen at Oscar flere gange ikke hørte dommeren. Det medførte nogle domme mod Oscar som mistede lidt af koncentrationen, og det udnyttede modstanderen. Oscar tabte og skulle derfor ud i en bronzekamp som han sikkert vandt.

- Freja Mainz Bendtsen vandt sølv efter at have kæmpet tre gode kampe. I alle tre kampe kom Freja bagud. Det slog hende dog ikke ud og i de to første kampe kæmpede hun sig sikkert tilbage. Først mod en kæmper fra Ålborg, og derefter i semifinalen en hård modstander fra Tyskland. Semifinalen endte med at Freja fik et hårdt spark i hovedet, men vandt trods den hårede medfart. I finalen måtte Freja desværre "Strække våben" til en kæmper fra Holstebro, som udnyttede at hun var lidt hurtigere end Freja.
Hamborg 2018 07
- Tiffany Thalsøe sætter spark -
Hamborg 2018 06
- Finalekamp "Freja mod Freja" -
- Tiffany Thalsø måtte gennem fire kampe før hun kunne sikre sig en bronzemedalje. Den første kamp vandt Tiffany i en meget hård kamp over en englænder hvor begge kæmpere gav alt hvad de havde. Den anden kamp tabte hun knebent til en dygtig kæmper fra Ballerup der senere kom i finalen. Det betød at Tiffany skulle kæmpe og vinde to kampe for at sikre sig bronzen. De to kampe vandt Tiffany meget overbevisende.

- Den sidste Bushi-kæmper var Mads Mainz Bendtsen, der sluttede en god dag med to gode kampe. Mads startede med at vinde den første kamp meget sikkert, efter at have straffet sin modstander ved enhver fejl. Den næste kamp blev endestationen for Mads til en polsk kæmper. Mads kæmpede dog til det sidste og var tæt på at få sat et spark til modstanderens hoved i sidste sekund. Det blev desværre ikke til opsamling.

...Samlet set, var det en god dag for Bushi, hvor alle kæmpere viste det bedste de kunne på dagen.

/p.b.
­