­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Ishøj Karatecup 2018...

- Stævnerapport fra årets føste stævne som bar tydeligt præg af nervøsitet.

En enkelt Guld og fem stk. Bronzemedaljer blev resultatet efter en noget hektisk weekend med både rekorder og drama. At komme godt fra start i det nye år, er næsten altid en udfordring. Der var i år en hel del nervøsitet at spore, således at kæmperne havde svært ved at bevare den rette fokus inden de skulle på måtten.

Oliver Nielsen var første kæmer på måtten i Kata (Figurøvelse) Han stillede op i to klasser: Kadet og Junior-klassen.
I kadet-klassen taber han første kamp til Wiliam Werner fra AKD, som senere taber semifinalen.

I junior Kata møder Oliver så August Andersen, som ender i finalen. Kampen om Bronze taber Oliver desværre til en kæmper fra Sverige.

ishoj 18 03- Freja, Vanesa og Anna vinder Bronze Team U14 -
- En noget hård medfart:
Oliver stiller også op i Kumite (Frikamp) Kadet -63 kg. Her taber han første kamp til en Nordmand og er hermed ude. Sidst på dagen er Oliver sammen med Budo Sportskarate Holstebro i TEAM Kumite, hvor de efter nogle meget hårde kampe (Med hård kontakt) vinder en flot Guldmedalje. I finalekampen om Guldet, bliver Oliver slået "Knock-Out" og må tilses af stævnelægen. Oliver er dog fast besluttet på at kæmpe færdigt, og gør en flot comeback og sætter to godt scoringer og holdet har hermed Guldet hjemme.

Næste kæmper er Erika Batakujevic i klassen Kaet -47 kg. Hun møder Lara Zarai fra Sverige i første kamp. En meget rodet kamp, som ender 1-0 til Svenskeren, som taber den næste kamp mod Trine Fuyu Lind.

Erika prøver også kræfter med juniorklassen -48 kg, hvor hun vinder en fornem Bronzemedalje, efter mødet med en hårdtslående Skotte, som bliver puljevinder.

Female Kadet +54 kg har to kæmpere fra Bushi med: Tiffany Thalsøe og Vanesa Radakovic. Tiffany møder en Skotte i første kamp og taber desværre 4-3 og er også ude i kampen om Bronzemedaljerne. Vanesa møder Linnea Bauren fra Sverige. Hun taber 5-1 til Svenskeren, som ender i finalen og Vanesa skal herefter kæmpe om Bronze. Her taber hun desværre første kamp og er hermed ude.

- Laila Delsouz bliver slået 4-0 af en kæmper fra Irland i klassen Female Senior +68 kg. Ireren når ikke frem til finalekampen, og dermed ingen opsamling til Laila.
ishoj 18 01- Oliver Nielsen vinder Guld i Team kadet -
ishoj 18 05
- Erika Batakujevic, Bronze i junior -48kg -
 - Søndagen er for kæmpere under 14 år:
Første Pulje er drenge 11 år. Her har vi Oscar Backer og Mikkel Stauning med. Mikkel møder en kæmper fra Grækenland. Kampen ender 5-3 til Grækeren, som heller ikke når frem til finalekampen, så ingen chance for Bronzekampe til Mikkel her...
Oscar Backer møder sin gamle "Ærkerival" Saresh Zarai fra Sverige. Oscar taber desværre 4-1 i første kamp. Men da den dygtige Svensker går i finalen, skal Oscar ud i kampen om de eftertragtede Bronzemedaljer. Her gør Oscar rent bord, og vinder Bronze.

U14 -55 kg stiller Bushi med Anna Larsen, som slår Vanja Lenke fra Sverige 4-0 i første kamp. I anden kamp møder hun en kæmper fra Kofukan, som hun slår 5-0. Tredje kamp bliver skæbnekampen for Anna, hvor hun møder en kæmper Maria Tybjerg fra Sportskarate og taber 3-1. Maria taber næste kamp, så noget surt, er der ingen opsamling til Anna, efter en kanon start på 2018.

- Ups and Downs: "UPS" 9-0 på bare 23 sekunder:
Vanesa Radakovic vinder første kamp i klassen U14 +55 kg, 9-0 på 23 sek. Med det resultat indtager hun tredjepladsen på Bushi`s rekordliste for hurtigst afviklet Kumitekamp. Næste kamp taber kun knebent 4-3 til en kæmper fra Kofukan. Desværre kommer Vanesa heller ikke i kamp om Bronzemedaljer, da kæmperen bliver slået 5-0 i næste kamp. Så... "Optur"

I samme pulje er Freja Bendtsen som møder en kæmper fra Gladsaxe, som hun vinder 4-1. Næste kamp taber Freja 2-1. Freja kommer i opsamling, men taber her kampen Bronze til en Skotte og ender med en Top 5 placering.

- Ups and Downs: "DOWNS" Kedeligt efterspil:
Oliver Nielsen pådragede sig en voldsom hjernerystelse i kampen om guldet i Team Kumite drenge Kadet. Oliver måtte desværre en tur på hospitalet til observation for den hjernerystelse han fik i kampen. I Bushi tager vi ingen chancer med den slags skader, så Oliver har holdt en ufortjent pause på 3-4 uger efter hendelsen. Så... "Nedtur"

- Afsluttende Team Battle for U14 piger:
Freja Bendtsen, Vanesa Radakovic og Anna Larsen er sammen med Klara Rohrsted fra Kofukan på hold i klassen Holdkumite piger U14 år. Her kæmper de sig frem til en flot Bronzemedalje for hold. Tillykke til pigerne...

/red.
ishoj 18 04
- Oscar Backer kæmper sig frem til en flot Bronze -
ishoj 18 02
- Vanesa Radakovic mestrer sine spark. Vinder 8-0 på bare 23 sek. i indledende kamp -
­