­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- World Harasuto Cup 2018, Lodz, Polen...

- Stævnerapport: To kæmpere er netop vendt hjem fra Lodz i Polen efter at have kæmpet ved World Harasuto Cup, et såkaldt kategori 4 stævne. Turen resulterede i en enkelt Guld-Medalje.

De to Bushi-Kæmpere var Oliver Nielsen og Nicolai Lindhage. Det var et såkaldt udtagelsesstævne for Kata og resultatsstævne for Kumite, udvalgt af Dansk Karateforbund.

- Oliver Nielsen stillede op i både i to klasser, nemlig: cadet og junior. Det blev lidt af en prøvelse, da begge Kata-Kategorier startede samtidig kl. 9:15 og de to kamparealer lå i hver sin ende af hallen.
Til læsernes oplysning var der fem kamparealer.
harasuto 2018 04
harasuto 2018 03- Oliver Nielsen i sædvanlig imponerende stil i sin Kata -
- I Junior-klassen lagde Oliver hårdt ud med sin favorit Kata "Unsu" og vandt 5-0 over en kæmper fra Polen. I anden runde vinder han 4-1 over endnu en kæmper fra Polen med Kataen "Gojushiho Sho"
I tredje runde må Oliver se sig besejret med 1-4 af en fantastisk dygtig Kata-Kæmper fra Finland. Oliver kommer desværre ikke i opsamlingkampe om Bronzemedaljer, da Finnen taber sin næste runde.

I Cadet-Klassen lagde Oliver igen hårdt ud med sin favorit "Unsu" og vinder første runde 3-2 over en kæmper fra Polen. I anden runde taber han 0-5 til en kæmper fra Rusland.
Oliver kommer i opsamlingskampe om Bronze og vinder første opsamlingskamp 4-1 over en kæmper fra Polen. I bronzekampen må Oliver endnu engang se sig besejret af den dygtige kæmper fra Finland. Denne gang med 0-5.
Oliver slutter i en flot top 5, ved dette svære stævne, som er kampen om pladserne til b.la de Nordiske mesterskaber og måske en landsholdsplads.

Oliver skulle også have stillet op i kumite, men valgte at trække sig efter, at have udført 7 udmattende kataer på 2 timer uden nævneværdige pauser. Oliver er mere end tilfreds med sit resultat, eftersom at hans sæsonstart ikke har været helt optimal, pga. en voldsom hjenerystelse i januar. Næste udfordring for Oliver bliver Swedish Karate Open, som er det sidste udtagelsesstævne for Kata.

harasuto 2018 01
- Nicolai Lindhage endelig øverst på podiet, med Guld i Senior -75 kg -
- Nicolai Lindhage er udfordret og kæmper en den absulut sværeste klasse der er, nemlig Senior minus 75 kilo. Her er modstanden ekstrem stærk, og kæmperne er lyn-hurtige. Her taktik, og forståelse for kampens faser uhyre vigtige.

Nicolai møder Lukasz Socha fra Polen i sin første kamp. Her vinder Nicolai meget overbevisende med sifrene 8-0. Næste kamp er mod endnu en Polak: Filip Vogt, hvor Nicolai igen mestrer kampen og vinder 3-1.
I finalen møder han Tuomas Suur-Inkeroinen,en stærk kæmper fra Filand. Nicolai styrer kampen totalt og formår at lukke af for "Finnen" så han ikke får chance for at sætte et eneste poine på Nicolai. Kampen ender 2-0 og Guldet er hjemme til Nicolai. Stærk præstation og meget velfortjent.

/red.
­