­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- EKF Senior EM, Novi Sad - Serbien 2018...

- Anden dag ved EKF EM, skulle have stået på afslapning, med muligheden for endnu en træningssamling blev muligt, da vi fik booket et workout lokale i forbindeles med det store Fitness areal i kælderen under hotellet.

Kl. 11.00 var holdet samlet til godt en halv times træning, det vil sige: Afpudsning af teknikker, finde morgendagens spændingsniveau og mental forberedelse af morgendagens første kampdag, hvor alle 13 kæmpere skal på i indledenede kampe.

- Dagen byder også på en stor konference fra kl. 09.00 - 11.00: EKF Executive Committee Meeting, med fokus på EKF U21 EM, som skal finde sted i Aalborg til næste år. Til dette møde deltager D.Karf`s formand Thomas Bjurring og formand for stævneudvalget Merete Katborg. En kæmpe satsning af Danmark som nation, for at få Danmark til at åbne øjnene for Karate som ny OL disciplin.

senior em serbia 2018 03- Poster Senior EM Serbien -
wkf em 18 04- En god halv times let træning ved ellevetiden -
wkf em 18 05- Klargøring af teknik og spændingsniveau er fokus -
wkf em 18 06
- Det danske senior landshold 2018 -

- To observertører fra TEAM Danmark støder i dag også til den Danske delegation. Det sportsmaneger Jesper Starcke som er forbundets samerbejdspartner og Niclas Pyrdon, Cand. Scient i Idræt med speciale i sportspsykologi.

Disse to personer skal observere vores unikke miljø og notere sig, ting er vil være med til at udvikle forbundet, og dermed også de kæmpere der får mulighed for deltagelse i OL 2020 Tokyo, Japan.

Sidst på dagen er der foretaget lodtrækning, hvor hele Europamesterskabernes kamplister bliver trukket. Herefter blev der afholdt fællesmøde med kæmperne, hvor hvor hver kæmper præsenterede sig for de to repræsentanter far TEAM Danmark. Til sidst afsluttes der med personlige samtaler hvor kæmperene lægger strategi og taktik i forhold til den modstandere de skal møde i de indledende kampe torsdag.

Danmark er klar...!

/red.

­