­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- EKF Senior EM, Novi Sad - Serbien 2018...

- Dag 4: Stævnerapport for TEAM kampe...

- Danmarks hold sætter kurs mod EM arena`en kl. 09.45, for at gore sig klar til dagens holdkampe.

Herrene skal, efter planen, på kl. 10.15 og damerne kl. 13.00.

Første modstander for TEAM herre er Azerbaijan. Landstræner har sat følgende hold:
1. Joakim Viberg, 2. Jonas Plæn, 3. Michel Carbalan, 4. Jonas Friis, 5. Casper Lidegaard.

Azerbaijan er en kæmpe udfordring for Danmark, men med den rette stategi, samt en portion held, mener landstræneren ikke at opgaven er umulig.senior em serbia 2018 03- Poster Senior EM Serbien -
wkf em 18 11- Flotte rammer omkring afvikling af dette EM -
wkf em 18 12- Opvarmning for TEAM herre mod Azerbaijan -
- Første kæmper er Joakim Viberg som formår at holde stategien, det meste af kampen, men må desværre se sig slået 2-1.

Næste kæmper, Jonas Plæn får ikke rigtig fat i kampen og Azerbaijan sætter et stærkt pres, som ender med endnu en sejr til Azerbaijan 5-0.

Tredje kæmper er Michel Corbalan. Michel lægger rigtig godt ud, alt går efter planen, MEN Azerbaijan "læser" Michel og hans taktik. Kampen ender desværre med endnu et nederlag på 5-0.

Danmark går hele eftermiddagen og håber på at Azerbaijan går i finalen, så der bliver kampe om de to Bronzemedaljer.  Desværre taber Azerbaijan til Tyrkiet og den Danske trup må skuffet erkende at de kun fik en TEAM kamp ved dette EM.

- TEAM Damer skal kl. 13.00 møde  Tjekkiet i Første kamp:
Holdet er sat som følger:
1. Marian Zaqoomi, 2. Katrine Pedersen, 3. Caroline Alberg.
Første kamp vinder Maria, og giver stafetten videre til Katrine som lukker håbet ned for tjekkiet, da to vundne kampe giver sejr i TEAM kvinder.

Næste  modstander er Italien, som også er et stærkt hold:
Her taber Danmarks hold de første to kampe og er ude af TEAM kampene. Danmark håber, som herrene at Italien går i finalen, så der kan kæmpes om trredjepladserne.

- Italien går i finalen, og Danmark skal igen i kamp, denne gang om Bronze.
Første modstander i rækken er Frankrig. Danmarks "Jernhårde Ladyes" drøm om bronze, stopper efter de to første kampe tabes. Synd for vores TEAM hold, men begge hold er unge talenter som har en lysende framtid for sig, specielt efter forbundet har indgået samarbejde med TEAM Danmark.

- Danmark er fulde af forhåbning for fremtiden i Dansk karate, til trods for den lidt skuffende præstation, med kun en enkelt syvendeplads ved dette EFK senior EM i Serbien.

/Red.
­