­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- WIKF EM Braga, Portugal 2018...

- Bushi EM`mede af guld ved WIKF Europamesterskaberne i Portugal 2018.

- Bushi tog 21 fantastiske EM medaljer med hjem ved WIKF EM i Portugal i den forløbne weekend, fordelt på 7 Guldmedaljer, 4 Sølvmedalje og hele 10 Bronzemedaljer.

Det er den største præstation i klubbens 10-årige historie. Forventningerne ved dette EM, var tre Europamestre. "Det er stadig ganske uforståligt for mig, at Bushi "Hiver" Syv Europamesterskaber hjem, denne gang" - Udtaler klubbens stifter og Sensei Erling Marcussen.

WIKF Stilarts EM 2018:
Rammerne for WIKF EM, var denne gang var sat i FORUM, Braga - Portugal. Et nyrenoveret stadion stod klar til at afvikle WIKF Europa stilarts-mesterskaberne 2018.

wikf em 18 01- Erika Batakujevic 3xEM Guld -
wikf em 18 03
- Philip Carlsen EM Champ seks år i træk -
 
Resultaterne fra WIKF EM i Portugal 2018:

- GULD medaljer og dermed Europamestre:

Erika Batakujevic
Erika Batakujevic - Åben klasse
Erika Batakujevic - Hold Kumite junior
Philip Carlsen
Philip Carlsen - Hold Kumite senior
Victor Jay - Hold Kumite senior
Maja Radakovic

- SØLV medaljer:
Victor Jay
Laila Delsouz
Laila Delsouz - Hold Kumite senior
Mads Bendtsen - Hold Kumite kadet

- BRONZE medaljer:
Mads Bendtsen
Freja Bendtsen
Malou Thalsøe
Laila Delsouz -  Åben klasse
Philip Carlsen - Åben klasse
Vanesa Radakovic -  Hold Kumite kadet
Erika Batakujevic - Hold Kumite kadet
Tiffany Thalsøe - Hold Kumite kadet
Oscar Backer - Hold Kumite drenge
Freja Bendtsen - Hold Kumite piger

- Det var et imponerende "Setup" der mødte kæmperne ved ankomst til FORUM Braga. Fuldt på højde med en top WKF Karate 1 event, som "Premier League". Alt dette for at gøre det til en fantastisk oplevelse for de 16 nationer, deres kæmpere og tilskuere, hvor der var 705 kampstarter. WIKF er den eneste stilart der er WKF akkrediteret. Verdensforbundet WKF har som bekendt fået Karate på OL programmet, og er at finde ved Ol i Tokyo i 2020.

Den Danske delegation på 35, mødte ind torsdag morgen til registrering, indvejning og senere fællestræning, for at løsne op i muskler efter den lange rejse.

De tolv Bushi kæmpere skulle sammen med de øvrige kæmpere fra den danske WIKF delegation kæmpe fredag, lørdag og søndag om de eftertragtede EM titler i de individuelle kategorier, holdkampe, åbne klasser samt champions cup. Bushi havde kæmpere med i alle aldre, hvor de yngste blot var ni år.

- Alle vores kæmpere leverede et enormt højt niveau. Der blev givet anderkendende "Nik" og "Blikke" til mange af vores kæmpere. Victor Jay havde netop været på træningsophold i Ungarn, sammen med kæmpere der har taget medaljer ved "Premier League"  og WM stævner. Bushi har kontakter over hele verden og samarbejder med de bedste af slagsen. Det afspejler den udvikling der er sket i klubben de seneste år, og til stadighed udvikler nye talenter.
Bushi havde en enkelt kæmper på i "KATA". Her måtte Oliver Nielsen desværre se sig slået ud af EM, efter et par småfejl.

Det samlede resultat efter søndagens finaler var, som før nævnt, imponerende 21 EM medaljer. Det  viser at Bushi er lidt af en magtfaktor i Dansk karate, og sagtens kan hamle op med de bedste kæmpere i verden. Vi håbede alle på at vi kunne løfte opgaven, efter EM i Rotterdam i 2016, og det må siges at vi roligt kan sige ”Been There, Done That” udtaler cheftræner Erling Marcussen fra Bushi. Der skal fra instruktører og coaches, lyde et RUNGENE TILLYKKE til alle vore medaljetagere og deltagere ved dette års WIKF EM.

I anledning af det flotte resultat holder Bushi åben reception søndag d. 12. august kl 14.00 - 16.00 i Kampsportscenteret, Skovgårdsvej 15, 3200 Helsinge. Her kan alle få lejlighed til at møde deltagerne fra WIKF EM 2018.

/red.
wikf em 18 02- WIKF Danmark delegation foran FORUM i Braga -
­