­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushi karate havde stor succes ved årets Danmarksmesterskaber.

DM i karate blev afholdt i Helsinge hallerne d. 5.-7. april, ialt 21 medaljer blev det til over de 3 dage stævnet forløb.

Medaljerne blev fordelt med 10 guldmedaljer, 3 sølv og 8 bronzemedaljer. Dermed overgik Bushi sin rekord fra 2012 da det blev til 18 medaljer. Bushi blev den tredje mest vindende klub, kun overgået af Sportskarate og Greve som tog 11 guldmedaljer ved stævnet.

Guldmedaljerne blev vundet af: Amalie Andersen, Philip Carlsen, Morten Rytter Meisner, Isabell Niemi, Emil Frydensberg, Andreas Schwartz og Rasmus V. Mortensen.

Guldmedalje regn over Bushi:
Amalie Andersen vandt guld i 3 kategorier. Senior –61 kg, ungsenior –59 kg og den genopståede disciplin Shobu Ippon hvor der ikke skelnes imellem vægt og størrelse. Amalie var helt forrygende og hun var reeelt ikke presset i nogen af hendes mange kampe i de 3 kategorier. Det var ren opvisning som hun præsterede og mange anså hende klart til at være stævnets bedste kæmper i år.

- Philip Carlsen vandt guld i herrernes tunge klasse +84 kg efter i overlegen stil at have vundet finalen 9-0. Philip var forhåndsfavorit og han levede til fulde op til det, med en meget overbevisende indsats.

Morten Rytter Meisner vandt hans guld i klassen ungsenior –75 kg. Morten viste atter at han hører til i toppen af dansk karate og da han endnu kun er 19 år er der nok ingen tvivl om at han er en af dem der skal tegne dansk karate på seniorplan i mange år frem.

Isabell Niemi vandt guld i både senior –55 kg og ungsenior –53 kg.

Emil Frydensberg Olsen gjorde et fornemt comeback til karatesporten, ved at vinde guld i junior –61 kg. Emil vandt i semifinalen over en stærk kæmper der tidligere på året vandt EM sølv. Vi må håbe at det giver Emil blod på tanden til at genoptage karrieren fuldt ud.

Andreas Schwartz vandt kadet –63 kg efter en tæt finalen mod en kæmper fra Ålborg.

Søndag sluttede Rasmus Victor Mortensen guldfesten ved at lukke og slukke for DM med finalesejr i drenge 13 år –50 kg. Det var 3. år i træk at Rasmus vandt DM og det er bestemt ikke tilfældigt. Rasmus udvikler sig fortsat og han kan nå rigtig langt med den arbejdsindsats han altid er garant for.

Sølv og bronze blev det også til:

Sølvmedaljer blev vundet af Victor Jay Mariño i junior –61 kg. Thomas Rytter Meisner i kadet –70 kg og Isabell Niemi i senior Shobu Ippon. mens bronzemedaljerne gik til Herrenes seniorhold bestående af Morten Rytter Meisner, Philip Carlsen, Allan Shiwani og Salat Ziat, samt Emil Frydensberg Olsen i junior Shobu Ippon, Victor Jay Mariño ligeledes i junior Shobu Ippon, Morten Rytter Meisner senior Shobu Ippon, Andreas Schwartz kadet Shobu Ippon, Salah Ziat senior +84 kg og Daniel Stauning drenge 12 år +45 kg.

- Amalie Andersen med de officielle
guldmedaljer fra Dansk Karate
Forbund og Dansk Idræts Forbund,
som hun erhvervede sig ved DM
-

Stolt trænerteam:
En helt igennem flot indsats af Bushi kæmperne og det var et meget stolt trænerteam der kunne gøre status efter et forrygende flot DM som Bushi har haft værtskabet for. Udover de mange flotte medaljer viste flere af vores nye unge kæmpere flotte takter og dermed er næste genration af kæmpere forhåbentlig godt på vej.

4 af Bushi’s guldvindere drager i den kommende weekend til Norge for at repræsentere det danske landshold ved de Nordiske Mesterskaber og de må hermed meldes i topform til opgaven.