­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- SKIF Verdensmesterskaber 2019 i Hradec Kralove - Tjekkiet...

- SKIF Stilarts - Verdensmesterskab 2019 blev denne gang afviklet i Hradec Kralove, Tjekkiet. Sidst Bushi besøgte byen var ved SKIF EM i 2017, hvor Danmark blev mest vindende nation.

Desværre levede Danmark ikke helt op til forventningerne denne gang. Trods for en massiv forberedelse, blev det ikke til den forventede medaljehøst, vi havde sat næsen op efter.

- To gange SKIF VM Bronze:
I klassen u14 drenge leverede Mikkel Stauning og Oscar Backer en formidabel indsats og sikrede sig dermed to flotte og velfortjente Bronzemedaljer. De to drenge kæmper i samme klasse og er "Best Body`s", til trods for at de til stævner ofte møder hinanden, og er dermed modstandere. Denne gang lå de i hver sin pulje og var dermed ikke i kamp mod hinanden.

Dejligt at se begge kæmpere levere en stærk indsats på dagen og ganske velfortjent stå på podiet og modtage publikums hyldest.

skif vm 19 05- 2 X VM Bronze u.14 drenge - 
skif vm 19 04
-  Oscar Backer & Mikkel Stauning på medaljeskamlen ved SKIF VM 2019 -
- SKIF VM afvikles efter såkaldt "Shobu-Ippon" regelsæt som betyder at det er efter "Cup-Systemet", eller såkaldt "Vind, eller forsvind" stævne. Stævneformen har ikke det velkendte "Repacharge" opsamlingskampe om Bronze. Det vil sige taber du f.eks. første kamp, er du dermed ude ad VM.

- Medaljehåb brast:
Kæmpere som Victor Jay, Daniel Stauning og Oliver Nielsen som er regerende SKIF Europamestre, samt WKF Europamester 2019 - Erika Batakujevic måtte alle se sig slået ud i de indledende kampe.

- Selv om resultatet ikke levede op til det forventede, skal der lyde en stor ros til Bushi`s kæmper for deres ihærdige indsats ved dette SKIF VM. At tabe til en bedre kæmper er jo sin sag, men vi oplevede desværre flere tvivlsomme og decideret forkerte dommerkendelser, som resulterede i stor frustration i hele den Danske lejr.

skif vm 19 02
- SKIF VM 2019 truppen fra Bushi -
- Stærk indsats fra Bushi:
Generelt stor ros til vores kæmpere fra Bushi, som leverede rigtig en god indsats i de indledende Kampe. Der var tydeligt at vores kæmper var velforberedt og motiverede.

- Kata:
D.Karf. Landsholdskæmper Oliver Nielsen havde også håbet på podieplads, men lavede en stor ballancefejl i sin Kata, som resulterede i at var ude af VM. Her er reglerne nogenlunde de samme som ved andre stævner.

- Senior Kumite holdkamp:

Søndagen var dagen for afviklinge af holdkampe og de Danske seniore var virkelig "Tændte" og klar til at gå hele vejen. Første kamp møder de Portugal, som nærmest bliver fejet af banen med 4 vundne kampe mod en.

Italien er næste modstander, som vi desværre taber til på en noget tvivlsom dommerpræstation, som trods store protester ikke faldt ud til Danmarks fordel. Bushi`s kæmpere gør en stærk indsats i holdkampen, blandt andet med stort "Comeback" for Victor Jay, som vinder 2-0 over sin Italienske modstander.

- Usikkerhed mindsker præstation:
For Erika Batakujevic, Vanesa Radakovic og Maja Radakovic, var det deres første stævne med "Shobu-Ippon" regelsæt. Det var tydeligt at det satte en afgørende dæmper på deres indsats denne gang. Vi taler stadig om unge kæmpere, som er under udvikling i deres "Kampsport", så tryghed og viden om kampteknikker er bestemt afgørende. Det var tydeligt, at de alle tre var påvirkede, at de var nye i SKIF regi. - MEN, det handler som altid om at ramme, og ikke blive ramt selv...

skif vm 19 01
- Medaljerne ved dette SKIF VM -
 - Summa sumarum:
Til trods for vira og frustration ender Danmark som fjerde bedste Nation i Verden. Egentlig et godkendt resultat, men når forventningerne lå noget højere, var skuffelsen meget svær at skjule i hele den Danske lejr. - No. 1 blev ikke overraskende Japan med 18 guld.

- SKIF EM 2020 afvikles i Holland d. 22. - 24. oktober næste år. Her vil Danmark igen forsøge at blive Europas "Number One"

/red.
­