­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- WIKF Seminar i verdensklasse...

- Bushi stod sammen med den Græske landstræner Spyros Margaritopoulos som vært ved et stort seminar d. 11.-13. marts. Seminaret er også optakt til WIKF stilarts Verdensmesterskabet "GLOBAL CUP" i Gråkjær Arena, Holstebro d. 24. - 28. august 2022.

Masterclass:
- Træning i mesterklasse er jo hverdagskost i den lokale klub Bushi, men denne gang var det et seminar der blev ledet professionelt af Spyros Margaritopoulos. Spyros er tidligere WKF Verdens- og Europamester, samt WIKF Verdensmester. Spyros har i øjeblikket lagt sin aktive rolle som kæmper på hylden og varetager nu jobbet som officiel Græsk WKF Landstræner.

budocup 2017 03- Spyros Margaritopoulos verdensmester 2008 i Tokyo


- Spyros er efterhånden et kendt ansigt ved de årlige WIKF arrangementer i Bushi. Træningen var åben for alle medlemmer af Dansk Karateforbund. Samlingen bliver tilrettelagt så både letøvede og øvede kæmpere kunne nyde godt af træningen og bestod primært af tekniske kumiteøvelser, samt taktik og strategi på kamparealet - Og selvfølgelig en masse fri kumite-træning på den sidste dag.

Til stævner som ligger i den øverste klasse i verden er man naturligvis max. presset. Både af forventningerne for sin egen præstation, samt presset fra publikum, familie og venner på tilskurerrækkerne. Spyros forstår sig på at ramme alle niveauer af kæmpere på sine seminarer, med sin motiverende "Peptalk" og praktiske situationer fra Kumitekampe, lavet om til øvelser, så alle får noget ud af træningen.

Lad dig nu ikke skræmme:
- Lad dig nu ikke skræmme af beskrivelsen og niveauet på disse træningssamlinger. Bushi evner nemlig at motivere eleverne fra allerførste gang de træder ind i træningslokalet, til den dag de måske står øverst på skamlen og får lagt en Guldmedalje om halsen. Det handler som altid, om selvdisciplin og masser af hårdt arbejde. Det begynder med den første dag, du træner ind i salen i Bushi og træner Karate...

- ...MEN - Bushi er bestemt også andet end konkurrence. Der er hold for alle - Ung, gammel, store og små. Har du fået mod på at prøve Karate, så kig ind i Kampsportscenteret på Skovgårdsvej 15 i Helsinge og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig...

/red.

spyros 22 01
- Opvarmning med masser af øvelser til hurtighed og smidighed -
spyros 22 02
- Gruppebillede fra seminarets første dag, med 2 timers aftentræning -
­