­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bliv medlem af Bushi

sommer
  - INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER:
Mere information omkring klubben og medlemsskab finder du på siden "Ny i klubben" - "klik her >>
For at blive meldt ind i klubben skal du udfylde en elektronisk indmeldelsesformular: "klik" her >>
Inden du melder dig ind, er du selvfølgelig meget velkommen til at få et par prøvetimer. Grundet Corona pandemien anbefaler Bushi at man foretager omklædning og bad hjemme. Hvis Omklædning / Bad benyttes skal afstandskrav på 1 m overholdes. Benytter man bad, er man selv ansvarlig for at rengøre ALLE kontaktflader efter brug. ../Bushi

- Lidt om Bushi som organisation..!

- Bushi Karate & Combat Sport er en moderne Karateklub, der henvender sig til alle der har lyst til at træne traditionel karate og kampsport under mere moderne former. Undervisningen foregår på holdbasis og bliver ledet af veluddannede instruktører, som har gennemgået pædagogiske kurser i undervisning. Via træningen opnår du en god fysisk form, som bliver opbygget systematisk ud fra det niveau du befinder dig på. Vi tilbyder også en del sociale fælles aktiviteter i klubberne, som du altid er velkommen til at være en del af.

- Bushi følger konstant med i hvad der sker inden for udviklingen af den moderne WKF stævne karate, samtidig med at de Japanske traditioner bliver holdt.

- Bushi tilbyder også Brazilian Jiu-Jitsu. Her er ingen slag eller spark i træningen, der består af frigørelse fra greb og låse, kast, nedtagninger og brydning på gulvet, hvor man forsøger at opnå en dominerende position.

- Så hvis du er ung og går med sportslige ambitioner inden for karate, Brazilian Jiu-Jitsu er der også plads til det, idet vi samarbejder med de dygtigste undervisere og udøvere inden for begge områder.

- Bushi optager primært nye medlemmer i januar og august. Alle er velkommen til et par gratis prøvetimer i klubben.

- Yderligere oplysninger fås ved at rette henvendelse til formanden eller en af bestyrelsesmedlemmerne pr. eMail eller telefon.­