Bushi Karate - INTROHOLD 2023

- VELKOMMEN TIL ALLE VORES INTROHOLD:
Bushi slår i 2023 dørene op til en nyt spændende år, med et hav af gode tilbud. På INTRO-Holdet (Børn / Ungdom 8-18 år) kan du træne helt GRATIS i januar og februar, MEN der er intro / begynder for alle aldersgrupper. Når man som ny elev skal beslutte sig for hvilken klub man gerne vil træne i, er der mange faktorer der er afgørende for om man, på længere sigt, har valgt den "Rigtige" klub?

På trods af, at man måske ikke ved så meget om karate, eller kampsport generelt, er der alligevel en del man selv kan gøre, inden man vælger. Selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud, er der stor forskel på de forskellige klubber, men du kan være helt rolig.

- DU HAR VALGT DEN HELT RIGTIGE KLUB:
"BUSHI KARATE & COMBAT SPORT... Følg dette link og meld dig ind med det samme og betal senere... "klik" her >>

- FLERE ENESTÅENDE TILBUD:
Træn to måneder helt GRATIS. Karate for voksne (+18 år) - Nyt hold med Braziliansk Jiu-Jitsu - Bushi har også et hold med effektivt selvforsvar. Der er selvfølgelig "INTRO" på alle vores hold: Børn, ungdom, voksen, familiehold, Braziliansk Jiu-Jitsu og Selvforsvar. Så du kan trygt tilmelde dig en prøvetræning lige med det samme...!

Du kan også vælge "kun" at forhåndstilmelde her:
add aug 2022

- Der er INTRO på alle hold. Træn GRATIS, de første to måneder...

Bushi Promotion 2023