Bushi Karate - INTROHOLD 2022

- VELKOMMEN TIL VORES INTROHOLD 2022:
I starten af 2022 var der åbent for nye medlemmer på vores introhold for de 8-18 årige, MEN der er intro / begynder for alle aldersgrupper. Når man som ny elev skal beslutte sig for hvilken klub man gerne vil træne i, er der mange faktorer der er afgørende for om man, på længere sigt, har valgt den "Rigtige" klub?

På trods af, at man måske ikke ved så meget om karate, er der alligevel en del man selv kan gøre, inden man vælger. Selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud, er der stor forskel på de forskellige klubber, men du kan være helt rolig.

- ENESTÅENDE TILBUD TIL VOKSNE:
Træn GRATIS resten af 2022. De eneste der kræves er at man melder sig ind og betaler licens til vores forbund. Pris ialt kr. 300,- (licensen er også omfattet af en tandskadeforsikring, gennem TRYG) - Selve træningen er som lovet, GRATIS. Mød op til en prøvetime, mandag eller onsdag kl. 19.30...

- DU HAR VALGT DEN HELT RIGTIGE KLUB:
"BUSHI KARATE & COMBAT SPORT... Følg dette link og meld dig ind med det samme og betal først, efter et par prøvetimer: "klik" her >>

Du kan også vælge "kun" at forhåndstilmelde:

- TILBUD TIL ALLE VOKSNE: Træn GRATIS resten af 2022
(kræver dog at der tegnes licenser i forbund kr. 300,-)

OBS: Der er INTRO på alle de øvrige hold. GRATIS prøvetimer.