­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Bushi Karate - INTROHOLD 2023

- VELKOMMEN TIL ALLE VORES INTROHOLD:
Bushi åbner dørerne til en ny sæson mandag d. 7. august. Vi har et hav af gode tilbud til netop dig. På INTRO-Holdet (Børn / Ungdom 8-18 år) kan du prøve Karate gratis aug. & sept., MEN der er intro / begynder for alle aldersgrupper. Når man som ny elev skal beslutte sig for hvilken klub man gerne vil træne i, er der mange faktorer der er afgørende for om man på længere sigt har valgt den "Rigtige" klub?

På trods af, at man måske ikke ved så meget om karate, eller kampsport generelt, er der alligevel en del man selv kan gøre, inden man vælger. Selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud, er der stor forskel på de forskellige klubber, MEN du træner trygt og godt i Bushi.

- DU KAN VÆRE HELT ROLIG, DU HAR VALGT DEN RIGTIGE KLUB:
"BUSHI KARATE & COMBAT SPORT" - Følg dette link og meld dig ind med det samme og betal senere... "klik" her >>


- FLERE ENESTÅENDE TILBUD:
GRATIS Karate for voksne (+18 år) året ud - Nyt hold med Braziliansk Jiu-Jitsu - Bushi har også et hold med effektivt selvforsvar med Japanske rødder. Der er selvfølgelig "INTRO" på alle vores hold: Børn, ungdom, voksen, familiehold, Braziliansk Jiu-Jitsu og Selvforsvar. Så du kan trygt tilmelde dig en prøvetræning lige med det samme...! - Når du er meldt ind og betalt kontingent, vil du få udleveret en gratis T-Shirt.

Du kan også vælge "kun" at forhåndstilmelde her:

tshirt bushiGRATIS T-Shirt til alle nye medlemmer (Værdi kr. 195,-)


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

- Der er INTRO på alle hold. GRATIS prøveperiode, før du melder dig ind...

Invalid Input
Invalid Input

Bushi Promotion efterår 2023

­