Familieholdet

- Bushi karate tilbyder træning på familiehold som en af de eneste sportsgrene i Danmark, hvor du har mulighed for aktivt at dyrke en sport sammen med dit barn, uanset aldersforskel.
- Som voksen tager du aktiv del i dit barns udvikling, selvom undervisningen udføres på børnenes premisser, vil du som forældre også opleve en personlig udvikling. Familiekarate lægger vægt på de bløde værdier på en god struktureret måde.

I Bushi Karate bestræber vi os på følgende:

• Karate skal være sjovt
  • At få lov til at dyrke sport med sit barn, og tage aktiv del i deres udvikling
  • Udviklende, fysisk, motorisk og mentalt
  • At give dig og dit barn nogle vidunderlige uforglemmelige timer sammen
  • Styrke dit barns selvtillid og koncentrationsevne

- Familieholdet har samme farver/niveauer af bælter, som de øvrige hold i klubben. Der er mulighed for benytte klubbens andre tilbud om træning, men i kan mødes på familieholdet til samtræning. Har du et genert / udfordret barn, eller savner du bare noget at lave sammen med dit barn, så er familieholdet det rette element. Her kan i trygt udvikle jeres karate sammen. Det eneste det kræver af jer for at prøve, er løstsiddende bukser og t-shirt, så hjælper vi jer med resten. Vi glæder os til i bliver en del af familieholdet hvor i vil træne med mange andre der har det lige præcis som jer.

- Mød op til en uforpligtende snak eller prøvetime. Du kan også skrive dit navn, eMail og telefonnummer i formularen herunder, så kontakter vi dig ud fra dine ønsker.

Bedste Hilsner Bushi Karate & Combat Sport

Skriv lige de fire tal for at vise du ikke er en robot
- nye tal Invalid Input

Familieholdet "mest for sjov"

Karate for de mindste
- Her kan børn træne med fra omkring 5 års-alderen, idet man har sin forældre med til at støtte og hjælpe med øvelserne.

Dyrk sport med dit barn

Familien har en fælles interesse og sammen kan man træne sine færdigheder derhjemme

Fysisk, motorisk & Sjovt

- På holdet skal det være sjovt, samtidigt med at du optimerer din fysik og motorik

Udvikel jer sammen
- Holdet er hurtigt blevet meget populært.. Det er en god ide at være med fra starten, da holdes hurtigt fyldes op.