­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

Skal jeg vælge Bushi som min nye klub?
- Når man som ny elev skal beslutte sig for hvilken klub man gerne vil træne i, er der mange faktorer der er afgørende for om man, på længere sigt, har valgt den "rigtige" klub. På trods af, at man måske ikke ved så meget om karate, er der alligevel en del man selv kan gøre inden man vælger. Selvom det ikke umiddelbart ser sådan ud, er der stor forskel på de forskellige klubber. Med lidt forarbejde, er der en større chance for at finde den rigtige klub, der passer til netop dine behov.

- Karate er ikke "Bare" Karate:
Det er vigtigt at din fremtidige klub er medlem af anerkendte forbund. Herunder Dansk Karateforbund, Dansk Idrætsforbund og Team danmark. Vi er medlem af SKIF Danmark, som har over 40 klubber og dermed Danmarks største stilartsforbund. Bushi er endvidere medlem af WIKF Danmark og deltager i arrangementer herunder. Karate er for første gang i 2020 med som OL-Disciplin i Tokyo, Japan - Hjemlandet for Karate.

- Dine egne behov & forventninger:
Det er vigtigt at gøre sig sine egne behov klart inden man melder sig ind. Hvis der er en tydelig forskel på ens egne behov og klubbens forventninger til en som ny elev, kan det meget vel føre til konflikter, der til sidst kan føre til at man holder op, hvis man f.eks. kun ønsker at træne for at få lidt motion, så er det uheldigt hvis klubbens forventninger er, at man skal være klar til næste Danmarksmesterskab. Her er Bushi`s klare holdning, at der skal være plads i klubben til folk med forskellige ambitioner.

- Yderligere spørgsmål, man kunne stille sig selv, kunne være:

  • Vil jeg kun træne for at få motion ?
  • Har jeg store sportslige ambitioner ?
  • Vil det primære for mig være kammeratskabet ?
  • Passer måden at bevæge sig på i karate til mig ?
  • Er der nogen på min alder, evt. nogen man kender ?


  • Gå til indmeldelse her >>

- Klubbens forventninger:
Som ny kan man selv sagt ikke vide hvad klubbens forventninger til kommende medlemmer er. Her kan få fat i materiale om klubben (foldere, brochurer, evt. læse mere her på hjemmesiden).
Besøg klubben og tal eventuelt med instruktøren eller chefinstruktøren. Hvis det er muligt, kan du få lov til at overvære en træningstime, eller endnu bedre: Være med på holdet og prøv.

- Klubbens kultur:
Er Japansk, men med en almindelig dansk høflighed. Vores målsætning er at der skal være plads til børn & unge med store stævneambitioner, men også det modne publikum. Det kan være "gamle sortbælter" som har fået mere tid til sig selv og gerne vil holde deres livsstil ved lige gennem træning og den atmosfære der er i et træningslokale. Eller en familie som gerne vil træne karate som motion og have en fælles oplevelse sammen med deres barn. Her er et besøg en nødvendighed for at kunne indsnuse miljø og kultur.

- Bushi Combat Sport: Ud over Karatetræning, tilbyder Bushi også andre former for kampsport, samlet under denne gruppe: Der tilbydes Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). I BJJ er ingen slag eller spark, det består hovedsagligt af frigørelse fra greb, låse og brydning på gulvet, hvor man forsøger at opnå en dominerende position. I BJJ går man ikke direkte efter at skade sin modstander, men derimod at forsvare sig ved at pacificere denne i et greb, en lås eller en strangulering.

- Velkommen til Bushi Karate & Combat Sport

 

Bushi holdbeskrivelser:

shotokids 02
Børne / Ungdomshold 4
- BU IV er Begynderholdet: Er du mellem 8 og 18 år, er dette det rette hold for dig som vil udvikle din karate fra bunden af. Her får den enkelte elev instruktion i grundprincipperne i karate. I Bushi er vi eksperter i differentieret undervisning, samtidig med at hver elev får optimeret deres personlige udvikling.
Børn/Ungdom IV træner på et såkaldt "Blødt gulv" to gange om ugen.  Tirsdag & torsdag kl. 16.00 - 17.00

 

bu 4
Børne / Ungdomshold 3
- BU III - Let øvet hold: Er du mellem 8 og 18 år, og har lidt karateerfaring og gerne vil igang igen, er dette det rette hold for dig som vil udvikle din karate fra dit nuværende niveau. Her får den enkelte elev repeteret i grundprincipperne, samt bygge videre på din karateerfaring.
I Bushi er vi eksperter i differentieret undervisning, samtidig med at hver elev får optimeret deres personlige udvikling.
Børn/Ungdom III træner på et såkaldt "blødt gulv" to gange om ugen. Mandag kl. 16.00 - 17.00 & onsdag kl. 16.00 - 17.00

 

bu 2
Børne / Ungdomshold 2
- BU II - Øvet hold: Er du mellem 8 og 18 år, og har en del karateerfaring og gerne vil dygtiggøre dig, er dette det rette hold for dig som vil videreudvikle din karate fra dit nuværende niveau. Her får den enkelte elev grundtræning, samt videre fokus på vejen til det sorte bælte, samt bygge videre på din karateerfaring.
I Bushi er vi eksperter i differentieret undervisning, samtidig med at hver elev får optimeret deres personlige udvikling.
Børn/Ungdom II træner på et såkaldt "blødt gulv" to gange om ugen. Mandag kl. 17.00 - 18.00 & onsdag kl. 17.00 - 18.00

 

bu 1
Børne / Ungdomshold 1
- BU I - Avanceret hold: Er du mellem 8 og 18 år, og har karateerfaring på brunt og sortbælte niveau, er dette det rette hold for dig som vil videreudvikle din karate fra dit nuværende niveau. Her får den enkelte elev træning i kamptekninker & Kata (Figur), samt bygge videre på din karateerfaring både i traditionel og sportslig forstand.
I Bushi er vi som bekendt eksperter i differentieret undervisning. Hver elev får optimeret deres personlige udvikling indenfor moderne Karate.
Børn/Ungdom I træner på et såkaldt "blødt gulv" to-tre gange om ugen. Mandag kl. 18.00 - 19.30, onsdag kl. 18.00 - 19.30 & fredag kl. 17.00 - 19.00

 

 

shotokids 01
Shotokids
- Holdet er for vores yngste Karatebørn. På dette hold træner børn i alderen 5 til 8 år i en "Karate Light" udgave. Al kontakt i hovedet er forbudt her. Træningen tilrettelægges pædagogisk, så børnene får tid til at udfolde sig i Karate relaterede "lege", samtidig med at de selvfølgelig træner de grundteknikker som de kan bruge i deres karate træning resten af livet. En tidlig motorisk indlæring vil styrke børnene hele livet. Instruktøren underviser aldersrelateret og pædagogisk.
Shotokids træner på et såkaldt "blødt gulv" og kun en gang om ugen. Tirsdag kl. 17.00 - 18.00

 

family 01
Familiehold

På vores familiehold træner man typisk, en forældre sammen med sit barn. Her kan børn træne med fra omkring de 5 år, idet man har sin forældre med til at hjælpe med øvelserne.Der er et hold, begyndere og øvede træner sammen. Familieholdet er hurtigt blevet meget populært, da "familien" har en fælles interesse og sammen kan man træne sine færdigheder hjemme. Det er en god ide at være med fra starten, da holdes hurtigt fyldes op.
Familiehold træner på et såkaldt "blødt gulv" en gang om ugen. Søndage kl. 10.00 - 11.00

 

adult 01
Voksenhold 2

- På voksenhold II træner man mest den traditionelle form for Karate, suppleret med let kamptræning (skin touch). Den traditionelle del, byder på en masse selvforsvars teknikker som ligger "gemt" i de gamle Kata. Ud over det trænes der også realistiske selvforsvars øvelser, som er tilpasset dagens Danmark. På voksenholdet er det meningen at forældrene fra familieholdet ender, når deres børn er sluset ind på et passende Børne/Ungdomshold. Voksenholdet er typisk opdelt i to hold: et begynderhold og et øvet hold, for de mere rutinerede.
Voksenhols II træner to gange om ugen på et såkaldt "blødt gulv". Mandag kl. 19.30 - 21.00 & torsdag kl. 18.00 - 19.30

 

adult 02
Voksenhold 1
- På voksenhold I træner man mest den traditionelle form for Karate på et mere avanceret niveau. Selvfølgelig suppleret med let kamptræning (skin touch). Den traditionelle del, byder på en masse selvforsvars teknikker som ligger "gemt" i de gamle Kata (Bunkai). Ud over det trænes der også en del realistiske selvforsvars øvelser, som er tilpasset dagens Danmark.  Voksenholdet er opdelt i to hold: et begynderhold og dette øvede hold, for de mere rutinerede brun / sortbælter.
Voksenhols I træner to gange om ugen på et såkaldt "blødt gulv". Mandag kl. 19.30 - 21.00 & onsdag kl. 19.30 - 21.00

 

 

fightclub 01
Fightclub - Avanceret Kamphold

- Dette træningskoncept og elitemiljø er tiltænkt kæmpere der gerne vil udvikle og generere kamperfaring gennem sparring i en god ånd, sammen med nogle af de bedste kæmpere i Danmark. Med 173 vundne medaljer i 2019, hvoraf 45 var af det pureste Guld, beviser at Bushi ligger i toppen af Dansk Karate og tiltrækker derfor toppen af elitekæmpere som nu kan mødes i FC Bushi. -Tilbydes kun kæmpere med stor stævneerfaring / Junior FightClub er tiltænkt begyndere.
FC Bushi træner på et såkaldt "blødt gulv" en gang om ugen. Torsdag kl. 19.30 - 21.00 (Gerne også fredag kl. 17.00 - 19.00)

 

fightclub soap
Fightclub Junior - Kamphold let øvet
- Dette træningskoncept er tiltænkt kæmpere der gerne vil udvikle og generere kamperfaring gennem sparring internt i klubben, med henblik for stævnebrug fremover -Tilbydes kun kæmpere med lidt, eller ingen stævneerfaring, idet Junior FightClub er tiltænkt begyndere.
FC Junior Bushi træner på et såkaldt "blødt gulv" en gang om ugen. Tirsdag kl. 18.00 - 19.00.

 

kata kumite rep 01
Kata & Kumite Repetition - Lørdage
- Kata & Kumite repetition er fællestræning med instruktører. Her får den enkelte elev instruktion i grundprincipperne i karate, med henblik på graduering og dygtiggøre sig, så den enkelte elev kan blive klar til gradueringen som ligger i juni og december måned. Holdet er tilknyttet otte "Sortbælte" instruktører som har fast turnusordning.
I Bushi er vi eksperter i differentieret undervisning, samtidig med at hver elev får optimeret deres personlige udvikling.
Kata & Kumite repetition træner på et såkaldt "blødt gulv" en gange om ugen. Lørdag kl. 10.00 - 12.00 (lørdagen byder også på åben træning efter middagspause)

 

bjj tren 01
Brazilian Jiu-Jitsu

- I Bushi BJJ er ingen slag eller spark, det består hovedsagligt af frigørelse fra greb, låse og brydning på gulvet, hvor man forsøger at opnå en dominerende position. I BJJ går man ikke direkte efter at skade sin modstander, men derimod at forsvare sig ved at pacificere denne i et greb, en lås eller en strangulering.
Minimums alder er nu sænket til 10 år, for at tiltrække flere.
Bushi BJJ træner på et såkaldt "blødt gulv" en gang om ugen. Bushi tilbyder i øjeblikket ikke BJJ. Har du interesse, så skriv dig på venteliste: bjj@bushi.dk

 

­