­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
sommer

- INFORMATION OM SOMMERTRÆNING:
Frem til uge 33 vil der være sommertræning hver mandag kl. 17.30 - 19.00. Vi opfordrer stadig til at klæde om hjemmefra, samt at badet efter træning også foregår derhjemme, fordi der i øjeblikket er der ikke varmt vand i Kampsportscenteret, da gasfyret er ved at blive udskiftet. ../bushi

tb 307  

- Opdaterede regler for Kampsport: Dansk Idrætsforbund opdaterer nu sine anbefalinger til kampsportet. Kampsportsaktiviteter og dans er tilladt og kan dyrkes udendørs, hvis der er tale om sporadisk kropskontakt...!

tb 305  

- Åbning af idrætsaktiviteter/udendørsidræt uden kropskontakt: DIF og DGI har den 20. april 2020 udsendt en pressemeddelelse om afvikling af udendørsidrætter uden kropskontakt, hvor de bl.a. skriver, at retningslinierne for udendørsaktiviteter er justeret.

tb 302  

- Ishøj Karatecup 2020: Stævnerapport fra årets føste stævne som bar tydeligt præg af nervøsitet fra de mange nye kæmpere. En enkelt Sølv blev det til denne gang.

tb 304   - Hædring 2020 i Gribskov kultursal...

- Gribskov Kultursal var proppet til sidste plads ved årets Idrætsprisuddeling, her blev et stort antal idrætsfolk fra Gribskov hædret onsdag aften, de 25 kom fra Bushi.

tb 301   - Idrættens dag i Gjethuset 2020.
- Den 5. februar blev der afviklet Idrættens dag i Gjethuset i Frederiksværk. Det var Halsnæs Idrætsråd, der i samarbejde med Halsnæs Kommune og Halsnæs Avis, stod for årets hædring af lokale sportsfolk.

­