­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
tb 043  

- TV Nordkysten besøgte Bushi: TV Nordkysten lagde vejen forbi Bushi ved vores træning udendørs, tirsdag d. 9. marts, det kan ses i denne video, redigeret af Bushi.


tb 320  

- Første træning i det nye år: Træning her tirsdag aften gik super godt. Der kan sagtens trænes foran indgangen og på P-Pladsen. Der er masser af plads og muligheder. siger bushi Instruktør Niels Clemmensen.


tb 309   - Et godt nyt år i Bushi. Velkommen til 2021...

- Vi tager nu hul på endnu et nyt år i klubbens historie. "Godt Nytår" - Det hører vi altid i starten af januar,  og det må vi da håbe. Året 2020 kan nok ikke huskes som noget godt, men mere året der gik totalt i vasken. Året der GAK !

tb 306  

- Bushi åbner op for træning udendørs: Det er nu muligt at træne Kata og Kihon ude i det fri, ved siden af vores Kampsportscenter. Det sker efter der er åbnet op for udendørs aktivitet, med max. 25 personer inkl instruktør. Foreløbigt tilbydes træning for de voksne på tirsdage kl. 17.00.

tb 297   - Graduering i uge 51, årets afsluttende prøve i Corona-Form...

- Den halvårlige graduering i december måned skulle have været afviklet i uge 51. Grundet Covid-19 pandemien blev idrætslivet lukket ned d. 9. dec.

­