­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
tb 271   - Seminar med Olympisk klasse i Bushi...

- Bushi står sammen med Spyros Margaritopoulos som vært ved en stor træningssamling som optakt til WIKF stilarts Verdensmesterskab i London. Den Olympiske ungdoms Guldvinder Anika Sælid fra Norge, har valgt at besøge vores lokale arrangement i weekenden d. 23. - 25. august.

tb 270   - Sæsonens første stævne for Bushi

- Sæsonen var ikke engang startet, før Bushi`s kæmpere stod klar til kamp. Den første udfordring var Budo Cup 2019, som er et såkaldt puljestævne som fandt sted i Ishøj...

 

tb 266   - SKIF Verdensmesterskaber 2019 i Hradec Kralove - Tjekkiet.

- Artikel om SKIF VM i Tjekkiet, 2019. I klassen u14 drenge leverede Mikkel Stauning og Oscar Backer en formidabel indsats og sikrede sig dermed to flotte og velfortjente Bronzemedaljer.

 

tb_268   - Karate er også en aktivitet for familien.

- Bushi er efterhånden en kendt karateklub, når det gælder om at vinde medaljer til karatestævner, som du måske tidligere har læst om i avisen. Viste du, at Bushi er meget mere end det? - Mød familien Krog, som deler deres oplevelser med karate.

tb 245   - Tre Sorte bælter i sommerferien.

- Den blot 10-årige Malou Thalsø fra Bushi blev blev gradueret 1. Dan sammen med to klubkammerater Nicolai Lindhage Jacobsen og Joakim Viberg Larsen. Malou er dermed den yngste i Danmark, der har opnået det sorte bælte.

­