­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
tb 310  

- Retningslinjer for indendørs idræt- og foreningsliv: Dansk Karateforbund informerer d. 17. sept. om DIF`s retningslinjer på forbundets hjemmeside: Idræt med fysisk kontakt kan gennemføres, hvis der er stor opmærksomhed på at have sporadisk kontakt med så kort varighed som muligt og på sundhedsmyndighedernes anbefalinger – særligt hygiejne og kontaktsmitte

tb 307  

- Opdaterede regler for Kampsport: Dansk Idrætsforbund opdaterer nu sine anbefalinger til kampsportet. Kampsportsaktiviteter og dans er tilladt og kan dyrkes udendørs, hvis der er tale om sporadisk kropskontakt...!

tb 304   - Hædring 2020 i Gribskov kultursal...

- Gribskov Kultursal var proppet til sidste plads ved årets Idrætsprisuddeling, her blev et stort antal idrætsfolk fra Gribskov hædret onsdag aften, de 25 kom fra Bushi.

tb 305  

- Åbning af idrætsaktiviteter/udendørsidræt uden kropskontakt: DIF og DGI har den 20. april 2020 udsendt en pressemeddelelse om afvikling af udendørsidrætter uden kropskontakt, hvor de bl.a. skriver, at retningslinierne for udendørsaktiviteter er justeret.

tb 302  

- Ishøj Karatecup 2020: Stævnerapport fra årets føste stævne som bar tydeligt præg af nervøsitet fra de mange nye kæmpere. En enkelt Sølv blev det til denne gang.

­