­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
coronacorona

INFORMATION OPDATERET D. 23. MARTS kl. 20.00:
CORONA: Regeringen og myndighederne har i dag, mandag, besluttet at udvide lukningen af Danmark frem til 14. april. Det sker som led i indsatsen mod spredning af COVID-19. Derfor er der fortsat ingen træning i Bushi. Vi følger konstant med i de informationer der meldes ud. Følg udviklingen on-line dag for dag: "klik" her >>

tb 301   - Idrættens dag i Gjethuset 2020.
- Den 5. februar blev der afviklet Idrættens dag i Gjethuset i Frederiksværk. Det var Halsnæs Idrætsråd, der i samarbejde med Halsnæs Kommune og Halsnæs Avis, stod for årets hædring af lokale sportsfolk.

tb 300  

- Austrian Karate Championscup 2020 ...
- Vanesa Radakovic og Erika Batakujevic deltog ved Austrian Karate Championscup, Hard - Østrig.

tb 296   - X-Mas Cup 2019, tradition i vores Dojo.

- Julemåneden er startet og så er det igen tid til årets julestævne, nemlig X-Mas Cup. Traditionen tro har vi lørdag d. 7. dec. 2019 afviklet vores Julestævne for 11`gang.

tb 297   - Graduering 14. - 15. december. Årets afsluttende prøver...

- Den halvårlige graduering er de sidste gange blevet opdelt, således at børn og ungdomshold er til prøve om lørdagen og de voksne, samt familieholdet er til prøve søndag.

tb 295   -  Danmarks 10 største talenter nomineret...

- Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Politiken hylder fremtidens sportsstjerner. Kilden til blomstrende talentudvikling i Dansk idræt synes aldrig at løbe tør....

­