­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Flotte rammer for årets Danske mesterskab i Karate....

- Dansk Karate Forbund afviklede i weekenden årets officielle DM. Det var Gråkjær Arena i Holstebro som dannede rammerne for et visuelt flot Dansk mesterskab i Karate 2019.

Bushi stillede i år med 15 kæmpere. De Danske mesterskaber i karate under D.Karf havde i år  557 deltagere fordelt på 39 klubber. Det giver giver 763 "Starter" med efterfølgende puljekampe kampe der skulle afvikles på de seks kamparealer over tre dage. Over 30 danske og internationale dommere og mere end 1000 betalende tilskuere gjorde at Gråkjær Arena var et rent "Mecca" med fuld fokus på Karate.

Dansk Karate Forbund har på et bestyrelsesmøde besluttet, at Shobu Ippon skal have sit helt eget DM d. 8. oktober i Glostrup.
De danske mesterskaber var derfor  i år uden mesterskabet i "Shobu-Ippon" som er den mere traditionelle form for stævneafvikling, som  b.la. benyttes til SKIF VM og vores Nationale stilarts SKIF DM.


dm 2019 11
- To gange Bronze til Oliver Nielsen i Kata -

- På det sportslige plan var det et godkendt DM denne gang med 14 medaljer ialt, med de kun 15 kæmpere. Det blev til 4 Danmarksmestre, 1 sølvmedalje og 9 bronzemedaljer. Klubben havde håbet på lidt mere metal ved dette DM, idet klubbens 1. prioritet er to stilarts Verdensmesterskaber: SKIF VM i juli måned, samt WIKF VM i London i slutningen af oktober. Her håber Bushi at kæmperne topper for alvor.

Guld:
- Danske mestre blev: Erika Batakujevic i -54 kg klassen for kadetter. Erika vinder også Guld i Team-Kumite, sammen med Vanesa Radkovic og reserven Jasmin Valant.

Sølv:
- Daniel Stauning vinder en flot Sølvmedalje, efter at møde Michel Corbalan, regerende Europamester i finalen. Velfortjent indsats af Daniel.

Bronzemedaljer:

- Maja Radakovic vandt Bronze i kumite piger 10 år - Tiffany Thalsø vandt Bronze i kumite piger junior + 59 kg - Laila Delsouz vandt Bronze i kumite kvinder senior -68 kg - Mikkel Stauning - Bronze kumite drenge 13år - Daniel Stauning, Victor Jay og Philip Carlsen vandt Bronze i hold kumite mænd senior og Oliver Nielsen vandt Bronze i to kategorier: Kata drenge junior og kata mænd senior.

dm 2019 07
- Gråkjær Arena, Karate DM 2019 -

dm 2019 12 - Bushi`s DM hold ved dette års DM -

Weekendens overraskelse:
- Stod Oliver Nielsen for, da han i et stærkt felt på 18 kata kæmpere, hvor af der var 1 Verdensmester og 2 Europamestre (i stilarten Shotokan) samt en Nordisk mester, sikrede sig Bronzemedaljen i Kata senior mænd. Olivers egen målsætning var at få point nok til at komme videre til anden runde. Så stor var glæden, da han kunne hænge medaljen om halsen. Stærkt gået af det unge Kata-talent fra Bushi...

Mediebevågenhed:
- DM 2019 blev igen i år transmitteret via "Livestream" - Hele karatedanmark håber med denne faste mulighed for at følge med i Karate via internettet, kan få øjnene op for de værdier vores karatekæmpere lægger timevia af træningstimer i for være med fremme i forreste række, både i Danmark og Internationalt. Også at medierne, samt mulighed for fremtidige sponsor og TV aftaler.
dm 2019 04- Kevin Aalborg kæmpede bravt ved sit første DM, men måtte se sig slået af mere rutinerede kæmpere -
dm 2019 08- Erika Batakujevic og Vanesa Radakovic, med Jasmin Valant som reserve tog Guld i Holdkamp for andet år i streg -
dm 2019 03- Kontakten var til tider lidt hård, som det fremgår af dette billede fra pigernes holdkamp -
dm 2019 02
- Effektivt "Stopspark" sikrer sejren i de sidste sekunder, her Maja Radakovic -

- Årets 14 medaljetagere D.Karf DM 2019 i listeform:
  • Erika Batakujevic - Guld, Female kumite kadet -54kg
  • Erika Batakujevic - Guld, Female Team kumite kadet
  • Vanesa Radakovic - Guld, Female Team kumite kadet
  • Jasmin Valant - Guld, Female Team kumite kadet
  • Daniel Stauning - Sølv, Male Kumite senior -84kg
  • Oliver Nielsen - Bronze, Male Kata junior
  • Oliver Nielsen - Bronze, Male Kata senior
  • Laila Delsouz - Bronze, Female kumite senior -68kg
  • Tiffany Thalsøe - Bronze, Female kumite junior +54kg
  • Victor Jay - Bronze, Male Team kumite senior
  • Philip Carlsen - Bronze, Male Team kumite senior
  • Daniel Stauning - Bronze, Male Team kumite senior
  • Maja Radakovic - Bronze, Female kumite 10år
  • Mikkel Stauning - Bronze, Male kumite 13år

   - Årets udøver 2019:
   Erika Batakujevic fik prisen: Årets udøver og modtog samtidig et gavekort på kr. 5.000,- til forbundets hovedsponsor BudoX.
dm 2019 06- Erika Batakujevic blev kåret som "Årets udøver" -

Top 5 placeringer:
- Mads Bendtsen, Philip Carlsen, Oliver Nielsen, Vanesa Radakovic, Oscar Backer. "Femtepladser" - Det vil sige at de havde opfølgende kampe om Bronzemedaljer. Så derfor er Bronzemedaljer noget der skal kæmpes for at opnå. - Kun 3 kæmpere kom ikke i opsamling, og endte derfor i Top otte.

 /red.

­