­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- EUROCUP 2019 - Zell Am See, Østrig...

EuroCup, Østrig er et internationalt stævne i karagori 4, dermed er det sidste udtagelsesstævne for kumite landsholdet i dette forår. Samtidigt er det kvallifikationsstævne til efterårets og foråret 2020 stævner. Her er det efterårets U21 VM i Santiago, Chile der virkelig er i spil - Resultaterne fra forårets udtagelstævner er derfor altafgørende for deltagelse.

- Erika Batakujeic - Female Junior -53kg:
Erika vælger at allerede ved dette stævne, at rykke en klasse op til Junior -53 kg, da hun jo fylder 16 år i næste måned. Første kamp er en såkaldt BYE-Kamp mod Katharina Waldbauer - Østrig, vindes 8-0, da hun ikke møder op. Anden kamp er mod Nicole Maffi, fra Italien. Erika besejrede hende med komfortable 5-0. Tredje kamp stod mod Vogelin Florence, fra Schweiz. Kampens resultat var 2-0 til Erika.

austrian 19 02
- De tre deltagere fra Bushi -

- Finalekampen var mod Vanessa Giesinger, fra Østrig. Her styrede Erika kampen, både klogt og godt. Hun vinder med klart overskud 4-1 og dermed er Guldet hjemme i klassen.

- I kamp mod OL-Guldvinder:

Erika vælger også at deltage i Female Junior åben klasse. Her møder hun Boyana Miteva fra Schweiz. Erika er super målrettet og vinder 8-0.

- Guldkampen
er mod Ungdoms-OL Guldvinderen fra Norge: Annika Sælid. Annika er den absolut bedste i hendes klasse +59kg. Godt 10 kilo ekstra og fylder snart 18 år. Erika var da også tydeligt nærvøs før mødet med OL-Guld vinderen. Kampen ender med "beskedne" 0-1 til Nordmanden. Erika har to klokke-klare 2-point scoringer til ryggen, som da også "trækker" flag, men desværre kun fra en enkelt dommer. Det vides ikke om OL Guldet spiller ind i den afgørelse, men en meget flot indsats fra den unge Bushikæmper.

austrian 19 01- Erika Batakujevic, Guld i sin "nye" klasse - Female Junior -53 kg -

austrian 19 03 - Vanesa Radakovic sammen med det Danske U16 "Team Kumite" Hold -

- Vanesa Radakovic - Female U16 +54kg:
Vanesa møder Olivia Tschanz fra Schweiz i første kamp, som hun vinder med 2-0. Anden kamp er mod endnu en Schweiz`er: Nina Poljak, som i tæt kamp ender 0-0, og skal afgøres med dommerflag, som desværre ikke er til fordel for Vanesa. Nina Poljak taber næste kamp, så er der ikke mulighed for omsamlingskampe om Bronzemedaljer.


Vanesa stiller også op i åben klasse U16 female. Her taber hun desværre første kamp mod Schweiz og er desværre uden for medaljechance.

Vanesa er stadig målrettet og vælger således også at stille hold sammen med Sportskarate. Her vinder de Danske piger kampene mod både Østrig og Kroatien. Finalen står mod endnu et hold fra Østrig som de desværre taber, og må "Nøjes" med Sølv. Flot indsats af U16-Pigerne.

- Maja Radakovic - Female U12 -36kg:
Første kamp taber Maja 0-3 til en kæmper fra Italien. Der bliver desværre ingen opsamlingskampe om Bronze.

U12 Åben klasse:
Her vinder Maja første kamp vinder hun 5-0 på flag over Østrig, efter 0-0 efter endt kamptid. Hun må desværre se sig slået i den næste kamp 0-6 mod Tjekkiet. Heller ingen kamp om Bronze her.

/red.
­