­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
sommer

- INFORMATION OM SOMMERTRÆNING:
Frem til uge 33 vil der være sommertræning hver mandag kl. 17.30 - 19.00. Vi opfordrer stadig til at klæde om hjemmefra, samt at badet efter træning også foregår derhjemme, fordi der i øjeblikket er der ikke varmt vand i Kampsportscenteret, da gasfyret er ved at blive udskiftet. ../bushi

- WIKF Seminar med Olympisk klasse i Bushi...

- Bushi stod i samarbejde med WIKF Danmark og topinstruktør Spyros Margaritopoulos, som vært ved en stor træningssamling som optakt til WIKF stilarts Verdensmesterskabet i London, d. 18. - 23 september 2019. Den Olympiske ungdoms Guldvinder Anika Sælid fra Norge, havde valgt at lægge vejen forbi vores lokale arrangement i weekenden d. 23. - 25. august.

Højeste niveau:
- Træning i verdensklasse plejer at være nok for den lokale klub Bushi, men ikke denne gang, hvor der var indbudt til en unik træningssamling med nogen af verdens og OL`s absolut bedste kæmpere. Der var  kæmpere fra b.la. Norge, Sverige, Irland og Grækenland.

budocup 2017 03- Spyros Margaritopoulos fra Grækenland -

- Seminaret blev styret professionelt af Spyros Margaritopoulos. Spyros er tidligere WKF Verdens- og Europamester, samt WIKF Verdensmester og ligger i øjeblikket helt i toppen på WKF`s Europa-Rangliste.

Spyros er et kendt ansigt ved det årlige WIKF arrangement i Bushi, men denne gang lykkedes det at sammensætte noget helt specielt.

Samlingen var tilrettelagt så både let-øvede og øvede kæmpere kunne nyde godt af træningen og bestod primært af tekniske kumiteøvelser, ( A & B Senarier ) samt taktik og strategi på kamparealet - Og selvfølgelig en masse fri kumite-træning med supergode og motiverede modstandere.

Til stævner af den kaliber, som ligger i efterårets program, er man presset MAX af stemningen, sin egen præstation, samt presset fra publikum, familie og venner på lægterne. Spyros evner at komme vidt omkring, med sin motiverende "Peptalk" og tekniske øvelser, med flere modstandere for at optimere presset på den enkelte kæmper.

Ungdoms OL Guldvinder:
- Den Olympiske ungdoms Guldvinder Annika Sælid fra Norge, havde sammen med sin familie valgt at deltage i vores WIKF arrangement, til trods for at der var et lignende stort arrangement i Norge.

Medalje-Brødre fra Irland:
- Brødrene Sean og Chris McCarthy som begge er Karatekæmpere i en klasse helt for sin selv: Sean McCarthy er Ungdoms-OL Bronzevinder og Chris McCarthy er regerende WKF Eurpoamester, deltog også i seminaret.

spyros 19 04
- Fællesbillede WIKF event 2019 -
spyros 19 03
- Olympiske,- Verdens,- og Europa  medaljetagere -
anika saelid 01
- Anika Sælid - Guldvinder ved Undoms OL 2018. Foto: Screendump Olympic Channel -


- Efter seminaret skriver Spyros Margaritopoulos på sin Facebook side:

"Endnu et seminar i Danmark"

"Det er ottende gang jeg besøger Danmark og hjælper de mange Karateelever, som ikke kun vokser i alderen, men så sandelig også vokser som top-atleter og hele mennesker.

Jeg føler mig meget glad og taknemmelig, for de oplevelser og positive tilbagemeldinger jeg får i forbindelse med mit arbejde som instruktør. Det giver mig en øget lyst til fortsat at udvikle disse atleter.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke min personlige ven og Præsident for WIKF Danmark: Hr. Kim Brix Andersen for tillid og samarbejdet i alle disse år. Også en tak til Erling Marcussen og til Bushi, for den bedste oplevelse og gæstfrihed, jeg kunne forestille mig, de 3 dage seminaret varede.

Denne gang var det en helt fantastisk træningslejr med gæster fra både Norge og Irland. Tre dage med hård træning, med en positiv og venlig stemning. Jeg håber inderligt, at alle nød min undervisning og kunne bruge nogle af de ting jeg underviste i, til at forbedre teknikkerne for den enkelte kæmper.

Jeg er meget glad og stolt for dette Team WIKF Danmark, der ikke kun er stærkt i WIKF regi, men nået til et punkt hvor der vindes medaljer i officielle WKF ungdoms rækker og europæiske mesterskaber.

Tak for alt og glæder mig til at følge jer alle til WIKF VM i London"  - Citat slut...

/red.

­