­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Regionalt kraftcenter er startet op...

- Unge landsholdskæmpere fra Sjælland var søndag d. 29. september samlet i Greve, for at sætte Dansk Karate forbunds seneste projekt i søen. Forbundets nye regionale Kraftcenter ØST. Seniorlandsholdskæmper Joakim Viberg Larsen hjalp sportschef Allan Kjærsgaard med undervisningen og kom med gode input.

- "Dette kraftcenter skal være med til at hæve niveauet for det regionale træningsmiljø. Det drejer sig om at gøre endnu mere for vores ungdoms landsholdskæmpere, samt udvalgte talentcenterkæmpere, og det er uanset klubbaggrund" fortæller sportschefen.

Holdet kunne have været lidt større, men de unge VM kæmperne er på U21 VM precamp og har fri.

- Dansk Karateforbund har i de sidste 2 år arbejdet hårdt på at få etableret forbundets elitekraftcentre for vores allerbedste seniorkæmpere. Det er nu lykkes.

allan_k- Sportschef Allan Kjærsgaard -

- "Nu er tiden kommet til de næste niveauer. Det handler om for os i Dansk karate forbund, at både afdække og ramme det behov der er, for at vi kan lave en kvalificeret talent- og eliteudvikling i Danmark" - Afslutter Allan Kjærsgaard.

Det er meningen at det regionale kraftcenter ØST, skal være "Dynamisk" - Det vil sige at træningerne vil foregå i forskellige klubber som har faciliteter at tilbyde. Her byder Bushi ind med tilbud om at benytte vores optimale forhold, her i Helsinge

/red. (kilde: d.karf.)
rkc east- Det regionale kraftcenter ØST er startet op, med b.la. Joakim Viberg som inspiration -
­