­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- WKF U21 VM 2019 - Chile, torsdag...

- Dag seks i Chile er dagen hvor alle Danmarks "Kadetter" skal på måtten...

Status: Vi ser at der er andre lande som trodser de regler der er udstukket fra WKF`s side. Danmark har overholdt alle regler, og har endvidere klaget til ledelsen af stævnet. Grunden til de uberettigede tilskuerere`s adgang, er mangel på kvalificeret mandskab til at bemande indgangen.

Danmark fastholder og efterlever de regler der er udstukket på af WKF på grund af sitiuationen i Chile`s hovedstad Santiago.

- I dag var følgende kæmpere på gulvet: Mathias Bech Linaa, August Von Platen, Trine Fuyu Lind og Noah Ephrem Kristensen.

u21_vm_19_22- Udstrækning efter dagens træning -

- Bedste kæmper blev August Von Platen, som desværre tabte kampen om VM Bronze og endte med en top-5 pladsering. De øvrige kæmpere fik en til tre kampe, men de fik ikke mulighed for opsamlingskampe.

De Danske forældre fik udleveret armbånd på dagen. så de kunne være til stede og se deres kæmper. De lande der trodsede forbudet blev bedt om at forlade hallen, men uden at nogen folgte henstillingen. Spændende og se hvad der sker de næste dage, for vi ved at U21 VM vil blive aflyst af regeringen, hvis ikke WKF formår at overholde reglerne.

/red.

u21 vm 19 20- Coachmøde for dagens kampe starter. Adgang for publikum blev opridset igen -
u21 vm 19 21- Allan Busk og Trine Fuyu Lind for hendes første kamp i Female Kadet -47kg -
­