­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
sommer

- INFORMATION OM SOMMERTRÆNING:
Frem til uge 33 vil der være sommertræning hver mandag kl. 17.30 - 19.00. Vi opfordrer stadig til at klæde om hjemmefra, samt at badet efter træning også foregår derhjemme, fordi der i øjeblikket er der ikke varmt vand i Kampsportscenteret, da gasfyret er ved at blive udskiftet. ../bushi

- WKF U21 VM 2019 - Chile, fredag...

- Dag syv i Chile var dagen hvor alle Danmarks "Juniore" skulle på måtten...

Status: Vi ser stadig lande der ignorerer de regler der er udstukket fra WKF`s side. I morgen blev alle kontrolleret ved hovedindgangen, så på grund af den skærpede kontrol var der dannet en enorm lang kø.

Hvad de ikke havde tænkt over, var at sideindgangen til kæmpere, som blev brugt dagen før, stod piv-åben uden kontrol. Danmark fastholder og efterlever stadig de regler der er udstukket af WKF.

- I dag var følgende kæmpere på gulvet: Philip Schröder, Erika Batakujevic, Emil Friis, Paw Hastrup og Tatiana Muennoi.Semi

u21_vm_19_23- Minutterne efter Bronzemedaljen er sikret -

- Dagens bedste kæmper blev Erika Batakujevic som kæmpede sig frem til en flot VM Bronze. Første kamp mod Colombia ender 1-1, Erika vinder, da hun sætter første scoring i kampen (Sensio). Anden kamp møder hun Assma Charif fra Frankrig. Det blev en meget tæt kamp, som desværre endte med en beskeden sejr til Frankrig på 0-1. Frankrig kommer i finalen, så Erika skal ud i opsamlingskampe om Bronzemedaljer.

- Kampen om VM Bronze:
Første kamp møder Erika Jordan, som besejres med beskedne 1-0 Næste kamper mod Irland som vindes komfortabelt 6-0. Nu venter den afgørende Bronzekamp mod Alexandra Iorga Bianca fra Romænien. Kampen blev en sand magtdemostration fra Erika`s side. Kampen ender før tid med cifrene 8-0 til Erika. Havde hun fundet det "Gear" frem fra første kamp, havde hun stået med Guldet om halsen.

u21 vm 19 25- Erika Batakujevic på skamlen for at modtage den officielle WKF U21 VM Bronzemedalje -
u21 vm 19 24- Dagens bedste Dansker: Erika Batakujevic viser stolt sin VM Bronze -


- Erika`s egne ord på Instagram om dagens kampe:

Kamp 1: Danmark vs. Columbia = 1-1
Kamp 2: Danmark vs. Frankrig = 0-1
Opsamlingskampe:
Kamp 1: Danmark vs. Jordan = 1-0
Kamp 2: Danmark vs. Irland = 6-0
Bronzekamp:
Kamp 3: Danmark vs.Romænien = 8-0

" Jeg synes selv jeg startede godt ud med opvarmning, og følte det hele kørte - jeg kunne dog alligevel allerede mærke der, at mit hovede ville godt, hvor min krop var et helt andet sted. Jeg prøvede ligesom at ignorere det, men da jeg så kom ind og skulle stå klar, kunne jeg tydeligt mærke forskel! - Mine ben var tunge og mine arme var ikke som de skulle være.
Jeg vandt min første kamp, og desværre tabte anden kamp til Frankrig, som senere på dagen blev Verdensmester. Jeg ved udemærket godt, hvad der gik galt og hvad jeg skal arbejde med!
Jeg var en del nede efterfølgende, men efter ha’ snakket med coaches, som fik snakket mig op, fik jeg min motivation op igen, og indså at det ikke var noget, som skulle holde mig tilbage.
Jeg kom op i et tempo igen, og fik efterfølgende 2 gode opsamlingskampe og en rigtig god bronzekamp! "
- Skriver Erika Batakujevic på Forbundets Instagram...

/red.

­