­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Greve Open & Panda Cup, talent og begynderstævne... 

- Det var nogle spændte børn der stillede op lørdag d. 9. november til Greve Open & Panda Cup, som var et stævne for begyndere. Det skulle dog senere vise sig at der var flere af puljerne der var særdeles stærkt besat. Selv om tre af Bushis kæmpere kategoriseres som mere end let øvede, var der absolut ingen lette kampe her !

Da stævnet var katagoriseret som et begynderstævne, var det organiseret således at i Panda Cup, som var tilegnet kæmpere på begynderstadiet, fik en enkelt "Opvarmningskamp" som ikke talte med i den samlede score.

Bushi hentede flere flotte medaljer blev hentet hjem, af de helt nye kæmpere. Vi havde ialt, tolv kæmpere på gulvet og det blev til hele 2 Guld, 2 Sølv og en enkelt Bronzemedalje.

- Stærkt besat pigeklasse med Guld:
I klassen for U14 piger havde Bushi hele fire piger med. Klassen blev vundet af Emilie Eriksen, som tog sig af Guldet. I samme klasse fik Mia Bjarup Warming kæmpet sig frem til en velfortjent Bronze. De to øvrige piger: Sofie Møgelvang og Caroline Andreasen, havde begge rigtig god kampe, som sikkert er med til at løfte deres niveau fremadrettet.

grevecup 2019- Humøret var højt hos u14 pigerne -
- Guld til Maja:
Maja Radakovic havde en god dag på måtten og vandt alle sine kampe i den lidt hårdere klasse "Greve Open".

- Sølvmedaljer:
Celia Kristensen viste et enormt "Gå på mod" i sin klasse og overraskede alle ved at vinde Sølvet i sin Klasse.

Kimmo Froeshøj imponerede i sin opvarmningskamp, efter at være kommet bagud 0-3, at vende kampen og vinde så overbevisende som 11-3. De blev tætte kampe for Kimmo, som til sidst måtte se sig besejret i finalen. Sølvmedaljen var mere end velfortjent.

grevecup 2019- Greve / Panda Cup 2019 Collage med glade smil -

- Bronze til Mia:
Mia Warming er ret ny, og er her med til sit andet stævne. Mia viste at hun hurtigt har fået lørt sig de mest basale Kumite-teknikker, i hvert fald godt nok til en velfortjent Bronze.

- De øvrige kæmpere viste rigtig god stil i deres kampe, med formåede ikke at pladsere sig i toppen og tage medaljer. Alt i alt havde vi en god dag i hallen både med masser af god kampånd, intensitet, kage og rigeligt med klubhygge på lægterne.

.red.
grevecup 2019
- Kimmo Froeshøj med sin flotte Sølvpokal -
  - Deltagere og pladseringer:

Maja Radakovic: Guld - Grevecup piger 10 år
Emilie Eriksen: Guld - Panda Cup piger U14 år
Celia Kristensen: Sølv - Pandacup piger 10 år
Kimmo Froeshøj: Sølv - Pandacup drenge 9 år
Mia Bjarup Warming: Bronze - Panda Cup piger U14 år

Kevin Aalborg: 5. plads - Grevecup drenge 10 år
Mikkel Stauning: 5. plads - Grevecup drenge u14

Elias Kristensen: - Pandacup drenge 10 år
Olivia Eriksen: - Pandacup piger 11 år
Sofia Møgelvang: - Panda Cup piger U14 år
Athena Aalborg: - Panda Cup piger 6 år
Caroline Andreasen: - Panda Cup piger U14 år
­