­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 - Austrian Karate Championscup 2020.

- Vanesa Radakovic og Erika Batakujevic fra Bushi deltog ved Austrian Karate Championscup 2020, Hard - Østrig.

Europas Karate-Elite, bestående af Kadetter, Juniorer og U21 var den forgangne weekend, samlet i Sporthalle am See i den lille Østriske by: Hard. Vanesa kæmper en kamp, for at samle resultater og point nok til at komme i betragtning til det Danske landshold. Erika Batakujevic er udtaget til at repræsentere Danmark i klassen: Kumite Female Junior -53 kg ved WKF U21 EM i Budapest, Ungarn.

Begge piger var derfor tydeligt opsat på at lave et godt resultat ved dette første stævne i 2020.

Det var derfor også nogle spændte kæmper der mødte ind i sportshallen, lørdag eftermiddag for at gøre sig klar og varme op til dagens udfordringer.

Vanesa`s klasse: Kadet Female +59 kg startede ved tre-tiden. Der er rigtig mange Kæmpere i den klasse, så det var fordelt på 2 kamparealer.
Første kamp møder Vanesa, den Norske kæmper Hani Mirzadeh.

austrian 2020- Vanesa, Erika og Coach ved Austrian Cup 2020 -
- Den første kamp er altid svær, man skal lige finde sig til rette på måtten. Vanesa klarer præsset og vinder kampen over den Norske kæmper med 2-1.

Anden kamp er mod Lara Albrect fra Tyskland. Det skulle vise sig at blive dagens absolut bedste kamp for Vanesa. I de sidste sekunder laver Vanesa en klar tre-point scoring som trækker flag fra dommerne, men kommer desværre ikke med på pointtavlen. Kampen ender med 4-1 til Vanesa.

Tredje kamp møder Vanesa, Ilaria Gorini fra Italien. Den Italienske kæmper er tydeligvis "Kontra-Kæmper" og venter bare på at Vanesa rykker ind på hende, så hun kan sætte sin bagerste hånd, til scoring. Samtidig virker hun meget akavet i sin kampstil, så kampen ender desværre med 1-4 til Italien. Den næste kamp taber Italieneren, så Vanesa får ikke mulighed for opsamlingskampe om Bronze...

austrian 2020 - Vanesa`s pulje var så stor, at den blev afviklet på to arealer -
- Erika`s klasse startede omkring kl. 18.00. Den første kamp møder Erika, Lara Zbinden fra Schweiz. Kampen vindes temmelig overbevisende med cifrene 9-1.

I anden kamp møder hun Lucrezia Bregiola fra Italien. Det blir en rimelig tæt kamp, hvor det taktiske perspektiv er i højsædet. Kampen ender med beskedne 1-0 til erika.

Tredje kamp er mod Florence Voegelin fra Schweiz. Hun blev Sølvvinder ved WKF U21 EM i Aalborg i 2019. Igen en tæt kamp hvor taktikken er meget vigtig. Erika kæmper taktisk klogt og ender med at tage sejeren med 1-0.

Semifinalen er mod Italien. Giulia Ghilardotti tog Sølv ved WKF U21 i Rusland tilbage i 2018. Derfor er kampen også præget af højspænding og kæmperne vogter tydeligt på hinanden. Heldigvis har Erika overblikket til at hive en sikker 4-1 sejr hjem over Italieneren.

Finalen er også mod en stærk kæmper fra Schweiz. Hun havde netop vundet over Tyskeren, Mia Bitch (0-0 på flag) i de indledende kampe. Lorena Decataldo er en meget bevægelig kæmper på arealet, så hun på intet tidspunkt står stille, så der var lagt op til en meget tæt finale. Erika formår at holde hovedet koldt og sætter to flotte scoringer på hende. Det lykkedes ikke modstanderen at få sat et eneste point, så derfor blev kampens resultat 2-0 til Erika og endnu en Guld var hjemme. Erika tog også Guld i sin klasse ved samme stævne i 2019.

Med sejren her i Østrig drager Erika til WKF U21 EM i Budapest, Ungarn d. 7.-9. februar...

/red.
austrian 2020
- Erika på sejrsskamlen for at modtage Guldet -
­