­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushi åbner op for træning udendørs i marts måned...

Det er nu muligt at træne Kata og Kihon ude i det fri, ved siden af vores Kampsportscenter. Det sker efter der er åbnet op for udendørs aktivitet, med max. 25 personer inkl. instruktør. Afstanden mellem udøverne SKAL være min. 2 meter. - Foreløbigt tilbydes træning for de voksne på tirsdage kl. 17.00 - 18.00

Derfor skal vi i den grad være opmærksomme på at elever møder op, før de skal træne. At man når træningen er slut straks forlader området. Det skal samtidig henstilles til at forældre, koner kærester eller øvrige instruktører ikke opholder sig i området, men venter på p-pladsen, eller i deres bil, mens der undervises.

Instruktøren vil straks afbryde træningen, hvis der opstår en situation med er for mange personer som opholder sig omkring Kampsportscenteret.

Vi bør alle være med til at reglerne for træning udendørs overholdes til punkt og prikke. Klubben påtager sig ikke at betale bøderne for enkeltpersoner der overtræder sundhedsstyrelsens Covid-19 reglementet.

SST direktiv- Sundhedsstyrelsens retnigslinjer -

- Coronarestriktionerne skal følges:
Det understreges, at forsamlingsforbudet forbyder forsamlinger på mere end 5 personer og afstandskravet på 2 meter fortsat er gældende. Undtaget er udendørs idræt, hvor der er åbnet op for den udendørs aktivitet, med max. 25 personer inkl. instruktør. Afstanden mellem udøverne SKAL også her være min. 2 meter.

Derudover gør vi opmærksom på, at Bushi Dojo, bad og toiletter stadig ikke er tilgængelige.

  • Det er yderst vigtigt, at alle indendørs faciliteter forbliver aflåst og dermed ikke tages i brug.
  • Ligeledes er det vigtigt, at I sikrer, at jeres medlemmer kender til alle de retningslinjer, de skal overholde.
  • HUSK, at vi er meget langt fra normale tilstande, så derfor er det vigtigt, at myndighedernes anbefalinger og krav overholdes – og husk, at det er en anden form for idræt, end den vi kender…

    /red.
graas 2020 01
- Græsarealet er godkendt af kommunen  til vores træning -
­