­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Ansøgninger og udtagelser til Dansk Karateforbund efterår 2021:

I følgende artikel kan du læse om de første skridt der skal tages, hvis du vil optages på landsholdet eller talentcenter. Der skal sendes nye ansøgninger hver sæson.

Send ansøgning – Deadline mandag d. 21. juni:
Ansøger man en plads på landsholdet skal man indsende både WORD og EXCEL filerne Ansøger man en plads på talentcenter skal man blot indsende EXCEL filen.
Man skal ikke lave filen om til pdf eller andre formater. Din træner skal blot sende ind i samme format, som du har udfyldt den. Husk det er BUSHI, som sender ansøgningen for dig. Du kan IKKE selv ansøge. Dette år har fortsat været massivt præget af aflysninger pga. Covid-19 pandemien. Så vi ved, at alle ikke har nye stævner at skrive på. Men husk at opdatere jeres løbetest mv. (Gælder kun landsholdet)

lh samling 2018- Landsholdssamling 2018 - (godthjælp foto)

- Prøvetræning / kampweekend for ansøgere:
Ønsker en kæmper at være en del af forbundets talent- og elitearbejde, har kæmperen mulighed for at deltage i en prøvetræning. Næste gang foregår det som en kampweekend. Den ene dag kata og den anden dag kumite.

Kata: lørdag d. 19 juni både talentcenter og landshold
Kumite: søndag d. 20. juni - KUN ansøgere til landsholdet, U21 EM og NM

- NYE ansøgere til kumite talentcenter vil først have prøvetræning efter sommerferien. Men skal I sende jeres ansøgning d. 21 juni.

Talentcenter kæmpere som er i spil til NM kan deltage i den klasse som de søger udtagelse i. For at deltage til prøvetræning/ kampweekenden 19. & 20. juni, skal den elite/talent ansvarlige i din klub, tilmelde dig til forbundets kampweekend via sportdata. Spørgsmål eller yderligere information vedrørende prøvetræninger rettes direkte til de pågældende trænere.

Optaget eller ikke optaget annonceres fredag d. 2. juli. På forbundets hjemmeside vil man finde en oversigt på alle optagede kæmpere. Alle nye kæmpere får direkte besked om de er optaget eller ej.

- Læs det hele på Dansk Karateforbunds hjemmeside: "klik" her >>

/red.

­