­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
dkarf logo

- Sæsonens første samling d. 28. august 2021.

Så blev det tid til sæsonens første samling for Dansk Karateforbunds regional kraft,- og talentcenter ØST for Kumite.

Bushi lagde igen lokaler til nogen af den bedste U21 kæmpere i Danmark. Denne gang var der også optagelse til talentcenter ØST. Igen modtog vores facilliteter stor ros fra Dansk Karateforbund. Håber på at Gribskov kommune en dag kan blive en TEAM Danmark kommune og arbejdet med at blive en ÆGTE elitekommune. Måske vil flere rykke teltpælene op og finde bopæl det store byggeri der er igang, flere steder i Helsinge.

- Disse samlinger i Bushi viser at vi har de optimale forhold til de officielle Danske landshold, men også at vi som klub har rammerne til udvikle og bevare talenter her i området. I forbindelse med at Karate er i vækst, lægger Dansk Karateforbund op til at der skal være kraftcentre fordelt landet over. Bushi har selvfølgelig budt ind på denne opgave, så vi er derfor klar til at optimere uddannelsen af hele vores instruktørtrup.

dkarf- Trænerteamet forklarer om optagelse på talentcenter ØST -
dkarf
- Elitemiljø ude i klubberne er vejen frem -


- Hele tre verdensforbund:
Bushi er helt unikt medlem af tre verdensforbund, nemlig: World Karate Federation (WKF), Shotokan Karate International Federation (SKIF) og Wado International Karate Federation (WIKF). Således er det muligt at opnå mesterskaber i alle tre forbund. WKF er det største forbund af dem alle og har kæmpet om at få Karate med på det Olympiske program. Det er som bekendt ikke med på OL programmet i Paris 2024.

/red.

­