­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Kostas Pappas Seminar 2021, fællestræning for både talent & elite...

- Søndag d. 29. august var der et officielt åbent kumite seminar, med Kostas Pappas, hvor alle medlemmer af D.Karf. kunne deltage.

- Træningen var derfor åben for alle medlemmer af Dansk Karateforbund og WIKF Danmark. Samlingen var tilrettelagt så både let-øvede og øvede kæmpere kunne nyde godt af Kostas input til at forbedre sin Kumite teknik. Det var fantastisk at se 42 elever deltage i seminaret. Det vil være yderst oplagt at gentage, seminar af den her type fremover, grundet det store fremmøde. Kostas er jo en del af det nuværende Græske Landstræner-Team, sammen med b.la. landets chef-landstræner Spyros Margaritopoulos, som Bushi tidligere har haft besøg af. Grækenland tog, ligesom Danmark 2 medaljer ved det sidste U21 EKF EM.

kostas 290821
- Kostas & Maja -

- Kostas Pappas er tidligere, både SKIF Verdens- og Europamester, samt medaljetager ved flere WKF Verdens- og Europamesterskaber. Træningen bestod primært af tekniske kumiteøvelser, b.la. såkaldte "Finter" for at åbne din modstander op, for scoring af point. Anden del af træningen var fokus på at "Starte" med forresete hånd, og følge op med kombination af hånd og/eller benteknikker. Og selvfølgelig en masse kumite-sparring, til sidst, med motiverede modstandere.

- En weekend med masser af træning:
Weekenden  d. 28.-29. august summede Kampsportscenteret af liv, idet der om lørdagen var træning for U21 landshold og talentcenter ØST, hvor der var prøveoptagelse. Søndag formiddag var der opstart af vores klubsamarbejde kaldet" Fightdays", hvor fire klubber går sammen, med henblik på at udvikle kæmpere til det før omtalte talentcenter ØST... -  Og kl. 13.00 søndag startede det, her omtalte Kostas seminar. Samtidigt med det havde Bushi selvfølgelig træning for vores succesfulde Shotokids / Minikarate hold, samt familieholdet, i en af de andre Arena`er om søndagen.

/red.

kostas 280821- De mange elever fik centeret til at summe af liv -
kostas 290821
- Fællesfoto er obligatorisk ved disse seminarer -
­