­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

-  Gladsaxe Cup 2022...

- Den 10. - 11. september deltog 4 karatekæmpere, fra Bushi ved Gladsaxe Cup 2022. Det blev til en enkelt Sølv til Plammi Suwannapak..


Følgende fire kæmpere fra Bushi stillede op:
Hanna Bruzdevixz:  KUMITE 14-15 ÅR PIGER 3KYU - DAN -54KG
Alberthe Oxvang:  KATA 14-15 ÅR PIGER 3 KYU - DAN
Ea Schleimann:  KATA 12 ÅR PIGER 3 KYU - Dan
Plammi Suwannapak:  KUMITE 16-17 ÅR PIGER 3 KYU - DAN -59KG

Lørdag d. 10 sept.:
Ea Schleimann stillede som eneste deltager op i lørdagens Kata-Klasse. Ea er ny som Kataudøver, og lavede en flot indsats. Ved disse stævner er der mange stærke Kæmpere, b.la. Landsholdskæmpere. Desværre lykkedes det ikke Ea at komme i betragtning til medalje, denne gang.

Søndag d. 11. sept.:
Dagens første kæmper var Alberthe Oxvang i Kata. Igen bliver der vist en flot, kraftfuld Kata, men desværre er det ikke nok til at komme på podiet denne gang. Alberthe var også tilmeldt Kumite, men vakgte at sidde over, grundet et trykket ribben ved WIKF VM i Holstebro.

Anden kæmper var Hanna Bruzdevixz i klassen Kumite piger Kadet. Hanna kæmper en flot kamp, men taber til en bedre modstander, Nikita Filippas fra Sportskarate, som senere vinder Bronze i klassen. Hanna var også tilmeldt Kata, men valgte desværre at trække sig på dagen.

Søndagens sidste kæmper var Plammi Suwannapak i klassen Kumite piger Junior -59 kg. Plammi kæmper klogt og vinder de indledende kampe og ender i finalen mod Hafezan Marissa.
En lidt rodet kamp som ender med resultatet 0-2 og Plammi må se sig til takke med en Sølvmedalje.

Gladsaxe er et godt stævne for udviklingen af de Danske kæmpere i både Kata og Kumite. Bushi håber at kunne stille med et noget større hold til næste Gladsaxe Cup 2023.

/red.

glxcup 2022- Plammi Suwannapak med sin flotte sølvmedalje -
­