­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Polish Open 2022...

- Til udtagelsstævne i Polen: Tre kæmpere fra Bushi havde taget hele vejen til Bielsko-Biala, for at deltage i Polish Open 2022, som er et af Europas største og stærkest besatte stævner og havde deltagelse af 1.639 elite- og landsholdskæmpere, som gav hele 2.344 "Starter".

Stævnet er af Dansk Karateforbund sat som et resultatstævne, enten for at bevare sin plads på landsholdet, eller give de nødvendige point for at komme i betragtning til det officielle Danske Karatelandshold, under DIF og TEAM Danmark.

Plammi Suwannapak og Oliver Nielsen skulle begge to stille op i to puljer, Deres "Egen", samt klassen over.

Da ingen af de to kæmper, i øjeblikket, går med "Landsholds-Drømme", er det bare for at teste sig selv til et stort stævne undefor Danmarks grænser. Den tredje kæmper Maja Radakovic valgte at sidde over, grundet en knæskade.

polish 2022- To kæmpere på vej til dagens udfordringer -

polish 2022- Oliver Nielsen ved line-up til den store Male -75 kg senior klasse -

- Oliver Nielsen var efter 2 års pause fra karate (more or less) og i en lang periode før pausen hvor Oliver kun koncentrede sig om sin plads på katalandsholdet, så er nu Oliver tilbage, og vil nu prøve kræfter med kumite.

- Første kamp for Oliver i male senior -75 kg, ender desværre ganske brat, da coach Kim Brix vælger at stoppe kampen med få sekunder tilbage, da Oliver havde fået et vrid i knæet go humpede rundt. Da Oliver må trække sig ender kampen 0-8 og en sejr til modstanderen.

I klassen Male U21-75 kg, taber Oliver på flag, efter en god jævnbyrdig kamp som kunne ha`gået begge veje.
Generelt to gode kampe fra Oliver Nielsen på denne store scene, som Polish Open jo er.

- Plammi Suwannapak kæmper en super flot kamp i Kumite junior female klassen, men taber dog 5-2 til en rutineret kæmper fra Ukraine.

I klassen Kumite U21 female klassen taber Plammi sin første kamp til en lokal polsk kæmper 0-4. - Men, Plammi kan godt være ganske stolt af sin præstation, ved et så stort et stævne. Klubben ser et stort potientale i begge de to kæmpere. Junior og senior klasserne, på det niveau er præget af meget, meget rutinerede kæmpere.

Maja Radakovic skulle have været på måtten søndag, med da hun pådragede sig en skade i knæet ved Budapest Open, stillede hun ikke op. Hun valgte dog at blive i hallen hele søndagen og følge sine puljer fra tilskuerækkerne. Maja bruger tiden 3 x om ugen i Bushi med genoptræning og håber på et comeback, straks i det nye år.

/red.

polish 2022 polish 2022 
- Lidt stemningsbilleder fra Polish Open -
polish 2022 
­