­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Greve Open & Panda Cup, talent og begynderstævne... 

- Det var to spændte Bushi-Drenge der stillede op lørdag d. 19. november til Greve / Panda Cup, som var et stævne for både talenter med stævneerfaring, samt begyndere.

Selv om Bushi`s to drenge kategoriseres som begyndere og kommer i kategori med ligestillede, er der absolut ikke tale om lette kampe her..!

Da stævnet, som før nævnt, er katagoriseret som et begynderstævne, var det organiseret således at begge drenge, fik en enkelt "Opvarmningskamp" som ikke talte med i den samlede score, inden deres respektive pulje startede.

Et stævne af denne art, er rigtig godt for de nye kæmpere, som for første gang er til stævne. Stor ros til Greve for dette tiltag for nye kæmpere, hvor alle får en "Erindringsmedalje" for deltagelse.
pandacup 2022- Tobias med Guldet, efter hårde kampe -

- Lucas Christensen mødte en kæmper fra Tatakau i sin opvarmningskamp, som endte 1-2 til modstanderen. Næste kæmper er Kofukan, en klub fra vores "Fightdays" samarbejde. Kampen ender efter noget forvirring med start/stop i kampen, med at modstanderen får sat scoring på Lucas som desværre må se sig slået i den første afgørende kamp.

Der er ikke Bronze-Opsamlingskampe til Panda Cup, så Lucas kommer ikke videre i puljen. Rigtig god indsats af Lucas, som han kan være stolt af...

pandacup 2022- Panda-Mascot`en sammen med Tobias og Lucas -

- Tobias Stendevad møder en stærk Norsk kæmper i sin opvarmningskamp, som han desværre taber til. Han virker bestemt ikke som en urutineret kæmper der tager hele vejen fra Norge til stævne i Danmark.

I sin første gruppekamp møder han en kæmper fra Gladsaxe, som han besejrer 3-0. Næste kæmper er fra Busatsu, som gir lidt mere modstand og kampen ender med en 2-1 sejr til Tobias. Tobias er nu klar til finalen, hvor han igen skal møde den Norske kæmper, som han tabte til i opvarmningskampen. Ludvik Gundersen fra Norge, vandt sin semifinale med hele 9-1 over en kæmper fra Ishøj Karate. Der var derfor lagt op til en spændende kamp for Tobias.

I kampen om "Guldet" får Tobias sat den første scoring, som bekendt giver fordel, hvis kampen ender uafgjort. Den Norske kæmper prøver ihærdigt at komme tilbage i kampen, med Tobias giver ham virkelig kamp til stregen. Kampen ender med at Tobias vinder 3-2 over Nordmanden, efter en meget tæt og energisk kamp. Ingen havde regnet med sejr til Tobias, ikke engang ham selv.

Gruppen omkring Bushi, blev akut ramt af "Glædestårer" lige efter kampen. Alle jublede højlydt over den store præstation. - STORT stort Tillykke til begge kæmpere for deres debut på stævnemåtten...

.red.
pandacup 2022
- Præmieoverrækkelse i gruppen u16 drenge, Panda Cup 2022 -
­