­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
2023 banner
 
- Lidt evaluering, lidt Flash-Back og hvad vi kan gøre bedre i "Et godt nyt år" 2023 i Bushi...?

- "Godt nytår" Det hører vi jo altid i starten af året. "Et Godt Nyt År" er da også temaet for hele 2023. Klubbens arbejdsbyrder vokser hele tiden, så der skal arbejdes med planlægning og fordeling af arbejdsområder i vores udvalg.

De fleste af os, har nok holdt en god og velfortjent pause, og fået batterierne ladet op igen til starten her i januar 2023. Når man ser tilbage på 2022, så er det med stor tilfredshed, at se klubbens udvikling, når man måler på tilgangen af helt nye elever.

- Resultater:
Bushi høstede ialt 45 medaljer i 2022, heraf var 12 af de pureste GULD. I de 45 medaljer er indregnet vores eget X-Mas Cup. Toppen i 2022 er nok de 7 medaljer ved WIKF VM, kaldet Global Cup. Reglerne forbyder at kalde det et "Verdensmesterskab", til trods for det var der mange af verdens bedste kæmpere repræsenteret ved dette stævne. I 2023 vil der være WIKF EM på Cypern, sidst i august måned. Vi må heller ikke glemme de "Nye" kæmpere fra Bushi som stormer frem på den Danske scene. Der har været flotte resultater fra alle vores kæmpere i 2022.
Resultaterne for 2022 kan ses via dette link: "Klik" her >>

- Nye elever:
Den 3. Januar åbner vi igen op for nye medlemmer på vores INTROHOLD. Vi havde et fantastisk introhold efter sommerferien, så alle graduerede til Orange bælte 8. kyu. Det betyder at Bushi  igen har tre børn/ungdomshold. Derfor opfordrer vi alle børn til at finde en god kammerat og opfordre til at starte op på introholdet d. 3. januar 2023. På voksenholdet tager vi også nye ind, men starter ikke et egentligt begynderhold op - med mindre det ligefrem vælter ind med elever. Så, hvis I kender nogle store eller små, der gerne vil have gratis prøvetimer, skal I endelig puffe til dem. HUSK, at i Bushi får man hele to måneder gratis træning, som ny i klubben. (Det kræver dog, at men melder sig ind med det samme).

- Fredagstræning:
Nyt om fredagen er "Åben Træning". Dog vil det betyde "FightClub" for de stævneaktive, med fokus på teknik, styrke, samt den skadesforebyggende træning. Der vil selvfølgelig være åben træning for alle hold. Hele ideen med den åbne fredagstræning er også, at samle klubben socialt.

- Følg med på bushi.dk:
Facebook er godt til kommunikation mellem medlemmerne, men fakta om klubben står altså på vores hjemmeside. Bushi har fastsat at der i årets løb skal udkomme et nyhedsbrev mindst en gang om måneden. Og så har vi ellers allerede en del aktiviteter i kalenderen, som du også kan se her på bushi.dk. Klik på ”Kalender” i menu-bjælken øverst på forsiden. Det er også her, du tilmelder dig stævner og aktiviteter.

- Stævner generelt:
For dem der godt kunne tænke sig at begynde at prøve kræfter med stævner uden for Bushi, skal i kigge i kalenderen og finde nogle kategori 1-2 stævner. Der vil i foråret være Swedish Karate Open i april. Til maj er der Gladsaxe Cup, hvor kæmperne deles ind i grupper, så man møder ligeværdige modstandere. Sidst på året vil der være Greve Open / PandaCup i Greve, hvor selve Panda Cup et tilegnet de nye kæmpere med mindre stævneerfaring. Følg med på klubbens kalender, hvor det også er muligt at tilmelde sig stævner.

- De officielle Danske mesterskaber i Karate:
Bliver afviklet sidst i november måned. Har man mod på at prøve kræfter med de Danske mesterskaber og gå efter titlen som "Danmarksmester" er det bare at planlægge siin træning, om det er Kata, eller Kumite, så har vi nogen af de bedste undervisere på området, her i Bushi.

- Sommer-Graduering:
Den 17. Juni holder vi graduering for de børn og voksne der er indstillet af instruktøren og vurderes at være klar til det.

- Jubilæumsfest:
I 2023 fylder Bushi 15 år. Det vil blive fejret med et såkaldt "White Party". Normalt fester man i Karate-Gi, men for at alle kan deltage, er Gi`en skiftet ud med hvidt tøj fra top til tå. Dato for festen er endnu ikke fastlagt. Mere information om det senere.

- SKIF Sommerlejr:
De traditionelle SKIF sommerlejr, er i 2023 rykket til uge 26. Hold derfor øje med kalenderen i Bushi for tilmelding.

-  OG Meget meget mere - "Go Bushi Go"
Det var blot nogle af vores aktiviteter i dette første halvår. På tegnebrættet er bl.a. også gæsteinstruktører, Fredags-Cafè, flere Tekken- / Film-aften`er for børnene, klubmesterskaber og – selvfølgelig! – de voksnes julefrokost sidst på året.

På gensyn den 3. Januar 2023!!!

../E.M.

wikf vm 2022- WIKF VM "Global Cup" 2022 hvor Bushi tog hele 7 medaljer -

­