­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
 
- Weekend med David Sakurai...

I weekenden d. 4.-5. februar havde Bushi fornemt besøg af Hollywood skuespiller David Sakurai, hvor en vaskeægte Hollywood-skuespiller gav lektioner i, hvordan kampkunst på det store lærred finder sted. David Sakurai er født i København af en Dansk mor og en Japansk far. Han voksede op i Frederiksværk og har en bror ved navn Kristoffer Sakurai, som nu er leder af Tivoli Balletskole. David trænede som ung, Karate i Helsinge.

Weekenden bød på en masse spændende former for træning. Lørdagen startede med lidt introduktion til hvad denne "Event" skulle indeholde, derefter var der træning i basis Wing Chung Kung-Fu. Eftermiddagen havde fokus på første del af træning "Kampsport som filmkunst".

Søndage startede med en fortælling om David`s liv og den motivation han fik, b.la. af at træne Karate i Helsinge som syvårig. Herefter blev der undervist i de forskellige kampsporter som David har stiftet bekendskab med, i sin tid med kampsport. Om eftermiddagen fik deltagerne så anden del af "Kampsport som filmkunst".

En meget spændende weekend med en god insigt i kampscener fra filmens verden. David har et unikt "Drive", så alle som er til stede føler sig set og en del af gruppen.

Dagen blev afsluttet med en kortfilm: "Echoes of a Ronin" som David selv har lavet i Danmark, for år tilbage. - Filmen kan ses på YouTube: Klik her >>

David Sakurai var meget begejsret for de gode forhold vi har i kampsportscenteret og lovede at han gerne vil besøge klubben igen, næste gang han er i Danmark, så det ser vi frem til med glæde...

Lidt historie om David:
Han var som ung interesseret i filmproduktion og flyttede i en alder af 18 år til Japan, hvor han også blev undervist indenfor skuespil. Han spillede mindre teaterroller og roller i Indiefilm, som Tokyo GP i 2001 og Scarlet Runaway i 2005.

I 2008 vendte han tilbage til Danmark, hovedsageligt fordi han ønskede at arbejde med talentfulde nye instruktører. Her fortsatte han sin uddannelse under Dansk Skuespillerforbund.

Han spillede en af sine første hovedroller i Eastern Army (2010). Han arbejdede blandt andet med Stellan Skarsgård, Steven Van Zandt og Hans Petter Moland. I 2012 medvirkede han i den dystre ungarske romantiske komedie Liza, Fox-Fairy, der vandt hovedprisen på den portugisiske filmfestival Fantasporto i 2015.

Han har trænet indenfor flere forskellige kampsporter, blandt andet Wing Chun og Muay Thai. Han bor nu i Los Angeles med sin hustru.

sakurai banner

- Se videoen som TV Nordkysten har lavet om det fornemme besøg -
­