­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Sæsonens første stævne for Bushi...

- Sæsonen var ikke engang startet endnu, før Bushi`s kæmpere stod klar til kamp på måtten ved Budo Cup 2023, som er et såkaldt breddestævne, som blev afviklet i Ishøj.

Stævnet er for både nybegyndere og de lidt mere erfarne. Herefter bliver kæmperne efter erfaring inddet i puljer hvorefter der kæmpes alle mod alle, såkaldt ”Round Robin” system.

På grund af manglende tilmeding blev nye urutinerede kæmpere sat i pulje med kæmpere tilknyttet det Danske Kumite landshold.

- De unge nye havde desværre en dag hvor udfordringerne til tider blev lidt for store, grundet sammensætningen af holdene. Bushi gør meget ud af at de unge kæmpere får en god oplevelse, de første gange de er på "Måtten". Det er klubbens ansvar at råde og vejlede vores unge kæmpere, så de får en god oplevelse.

budocup 2023- Alberthe med Guldpokal og medalje -

- Dagens første kæmper var Lucas Christensen som havde en lidt forsigtig start, men fik efterhånden sat gang i de gode teknikker og endte med at vinde tre kampe ud af fem. Det skal påpeges at Lucas havde fundet det der skal til, i de sidste to kampe. De to bedste kæmpere fra hver sin pulje gik videre til at kæmpe om medaljerne, desværre manglede Lucas kun at vinde en enkelt kamp mere for at komme i medaljekampene.

Næste kæmper ar Tobias Stendevad som var kommet i en meget svær gruppe for de 14-15 årige "Kadetter" b.la. med stærke kæmpere fra det Danske Landshold. Tobias kæmpede nogle gode kampe og viste gode teknikker og forståelse for kampen. Tobias blev ramt rigtig hårdt flere gang, og måtte desværre trække sig, efter bare fire kampe. IGEN skal det påpeges at Bushi, som klub bærer hovedansvaret for de kæmper vi sender ud til stævner. MEN fordelingen af kæmperenes gruppering i forhold til erfaring til et "Breddestævne", med plads til nye, var ved dette stævne, skudt helt og aldeles ved siden af.

Sidste kæmper var den lidt erfarne Alberthe Oxvang som stillede op i både Kata og Kumite. I Kata blev hendes gruppe "Lukket ned" da de øvrige kæmpere ikke var mødt op. I Kumite var der kun to kæmper som skulle kæmpe "Bedst af tre". Her blev modstanderen "Diskvalificeret" på grund af hendes sikkerheds udstyr ikke var i orden. Hermed, Guld til Alberthe, Desværre uden den helt store udfordring.

- De tre nye "Bushi-Boblere" havde efter omstændighederne en god dag, med inspiration til fremtidens træning. Og tillykke...

/red.

 

­