­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
- Flash-Back på 2023 og hvad vi kan gøre bedre i "Et godt nyt Bushi-År"...?

- "Godt nytår" Ja, det hører vi altid i starten af januar. "Et Godt Nyt År" er bestemt også ambitionen for 2024. Klubbens rammer gør det muligt at vokse markant i det nye år, med tilstrømning af nye medlemmer...

De fleste af os har holdt en god og velfortjent pause, og fået ladet batterierne op til max., men nu er det tid til at springe ud i et nyt Karate-År med, forhåbentlig en masse nye elever, på både børn / ungdom, voksen, Shotokids (Mini-Karate) og familieholdene.

start button 2024- Klar til et nyt år -


- Resultater:

Bushi høstede ialt 29 medaljer i 2023, heraf var 9 stk`s af Guld. I de 29 medaljer er indregnet vores eget X-Mas Cup i december. Toppen i 2023 var nok SKIF Cup og Gladsaxe Cup. Vi må bestemt ikke glemme de "Nye" kæmpere fra Bushi som prøver kræfter med stævner. Der har været gode resultater fra alle vores kæmpere i 2023. Bushi har nu to kæmpere på D.KarF. talentcenter: Albert Leidesdroff, Kata & Maja Radakovic, Kumite (er dog skadet i øjeblikket)  -  Resultaterne for 2023 kan ses via dette link: "Klik" her >>

- Stævner generelt:
For dem der godt kunne tænke sig at begynde at prøve kræfter med lidt stævner uden for Bushi, skal i kigge i kalenderen og finde nogle kategori 1-2 stævner. Der vil i foråret være Swedish Karate Open i marts og Kaizen Sakura Doryouku i april, som er sepecielt tilegnet helt nye kæmpere. Til maj er der Gladsaxe Cup, hvor kæmperne deles ind i grupper, så man møder ligeværdige modstandere. Sidst på året vil der forhåbentlig igen være Greve Open / PandaCup i Greve, hvor selve Panda Cup et tilegnet de nye kæmpere med mindre stævneerfaring. Følg med på klubbens kalender, hvor det også er muligt at tilmelde sig stævner.

- Karate som det burde være:
Det er vigtigt at poientere, at Bushi ikke kun koncentrerer sig om "Sports-Karate". I Bushi lægger meget vægt på at være en klub, der kan favne bredt, så alle kan udvikle sig og lære noget på det plan, de nu en gang har mulighed for eller lyst til. Så en udvikling af fysik, motorik og det psykiske plan vægter, for os som klub, lige så meget som en medalje om halsen. Karate er jo for alle og kan trænes på mange niveauer. For at imødekomme de mange forskellige mennesker, der interesserer sig for Kampsport, har Bushi derfor flere hold, så der er noget for enhver alder, niveau og smag. I Bushi er Karate, som det burde være...

murakami 2023- Bushi havde d. 16 november besøg af Shihan Murakami -

- Nye elever:
Den 3. Januar åbner vi igen op for nye medlemmer på vores INTROHOLD. Vi havde et fantastisk introhold efter sommerferien, så alle graduerede til Orange bælte 8. kyu. Det betyder at Bushi i 2024 har fire børn/ungdomshold. Derfor opfordrer vi alle børn til at finde en god kammerat og opfordre til at starte op på introholdet d. 3. januar 2024. På voksenholdet tager vi også nye ind, men starter ikke et egentligt begynderhold op - med mindre det ligefrem vælter ind med elever. Så, hvis I kender nogle store eller små, en kammerat der gerne vil have gratis prøvetimer, skal I endelig puffe lidt til dem. HUSK, at i Bushi får man hele to måneder gratis træning, som ny i klubben (januar & februar). (Det kræver dog, at men melder sig ind med det samme).

- Fredagstræning:
Vi håber i 2024 på, at "Åben Træning" vil få eleverne til at møde op og selv træne. Målgruppen om fredagen er alle, som gerne vil arbejde med fokus på teknik, styrke, samt den skadesforebyggende træning, som er så vigtig. Hele ideen med den åbne fredagstræning er også, at samle klubben socialt, med lidt hygge efter træning.

- Følg med på bushi.dk:
Facebook og andre sociale medier er godt til kommunikation medlemmerne imellem, men fakta om klubben står ALTID her på vores hjemmeside. Bushi bestræber sig på at, der i 2024 skal udkomme et nyhedsbrev mindst en gang om måneden. Der er allerede en del aktiviteter i kalenderen, som du også kan se her på bushi.dk. Klik på ”Kalender” i menu-bjælken øverst på forsiden.

- Stævner & tilmelding:
Tilmelding til alle stævner og andre aktiviteter foregår ALTID via tilmeldingsformularen på bushi.dk. Når du er tilmeldt, modtager du en kvittering på eMail, så du kan tjekke om du har indtastet korrekt. På tilmeldingsoversigten kan du se hvilke andre klubkammerater der har tilmeldt sig stævner. For at se denne oversigt, kræver det at man har oprettet sig som bruger på bushi.dk, og er logget på som bruger.

- Sommer-Graduering:
Den 15. Juni holder vi graduering for de børn og voksne der er indstillet af instruktøren og vurderes at være klar til det.

- Sommerfest:
Bushi har ikke haft en sommerafslutning siden 2017, hvor det blev afholdt i Gribskovhallen. Da vi nu har de bedste forudsætninger for en fest, med de bedste lokaler i kommunen er det oplagt at få planlagt en sommerfest 2024. Dato for festen er endnu ikke fastlagt, men et godt bud kunne være lørdag d. 22. juni. Mere information om det senere.

- SKIF Sommerlejr:
Ligger i uge 27 (3. til 17. juli) - Bushi vil i år have en del der skal til Dan-Graduering på årets sommerlejr, så er du en af dem der skal til sort bælte i 2024, er det SKIF sommerlejr det helt rigtige sted af gøre det.!

- OG Meget meget mere - "Go Bushi Go 2024"
Det var blot nogle af vores aktiviteter i dette første halvår. På tegnebrættet er bl.a. også gæsteinstruktører, Fredags-Cafè, flere Tekken- / Film-aften`er for børnene, klubmesterskaber og måske en længe tiltrængt sommerfest i juni.

På gensyn onsdag den 3. Januar 2024...

/e.m.

­