­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Kaizen Kiku Doryoku 2024...

- Lørdag d. 14. september. Kaizen cup i Kolding.

Tre deltagere fra Bushi var til stævne i Kolding som blev til en lang dag, da vi var på som både, dagens første og dagens sidste. Stævnet blev som altid afviklet i en super hyggelig og afslappet atmosfære.

Efter en lidt hektisk hurtig registrering og hurtig indskrivning til Kata og derefter var der Coachmøde, så var det allerede tid til at komme på gulvet for vores 2 første deltagere.

Der var desværre ikke meget tid til opvarmning og øvning, så det var bare med at komme igang. Først var jeg selv på tatamien, med (syntes jeg selv) en pænt udført Gankaku. Herefter måtte jeg løbe ned til tatami 1 for at så Nazow udføre en flot Heian Godan...

Desværre var det ikke muligt at nå at få noteret point score, da jeg måtte løbe tilbage til min egen tatami for at udføre den næste kata, Nijushiho, som desværre endte med en enkelt fejl som trak ned i point.

- Guld til Alberthe i Kumite -

- Derefter i let løb tilbage til tatami 2, for at se Nazow udføre en flot Heian Yondan - Præmieoverrækkelsen måtte jeg desværre følge på afstand fra egen tatami, heldigt at der var andre som lige kunne få taget et billede eller to.

Men svært at skjule stoltheden over at Nazow fik en super flot Bronze medalje ud af 11 deltagere i gruppen - Kæmpe stort tillykke til Nazow...

Derfra var der meget lang ventetid på at komme igang med Kumite kampene. Kl. ca. 19.30 var det så min tur til at komme på tatamien igen. Der er stadigvæk plads til forbedringer, dog med et bedre og mere roligt overblik, tabte jeg første kamp, med cifrene 5-2. Desværre kom jeg ikke i flere kampe da jeg var sikret en Bronzemedalje, allerede efter første kamp, blev efterfølgende kampe, grundet tidspres, aflyst.

kaizen kiku 2024- Medaljetagerne i Kumite piger 14-15 år talent -
kaizen kiku 2024- Nazow Mazawal, flot Bronze i Kata -
kaizen kiku 2024- Mig selv med Bronze i Kumite -


- Derefter var det Alberthes tur: Hendes gruppe var heldigvis så meget forsinket at det var muligt for både Nazow og jeg at være til stede for at heppe og støtte hende inde på måtten.

Første kamp, så vi en meget koncentreret Alberthe, som havde godt fokus og overblik og hurtigt fik kæmpet sig ind på sin modstander med gode scoringer vandt hun overbevisende 7-2, Super flot kamp.

Anden kamp var det en noget tungere modstander, der var et godt fokus og god koncentration. Alberte kæmpede hårdt for at undgå at blive scoret på og det var svært for hende, at komme ordentligt ind i posotion for at score point. Der var en del straf for, "For hård kontakt", men en god første scoring fik åbnet op for anden scoring, efterfølgende kom et flot spark der gav 2 point på kontoen. Alberthe endte med at vinde kampen 3-1...!

Super flot kæmpet og virkelig godt holdt fast i sin modstander - Kæmpe tillykke med guld medaljen.

/Leif Olsen.

­