­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Shoshinsha Cup 2024...

- Lørdag d. 28. september deltog fire kæmpere fra Bushi til Shoshincha Cup 2024 i Haslev. Et stævne arrangeret af "Haslev Karate Skole". Det blev til hele tre pokaler: En Guld, en Sølv og en Bronze...

Shoshinsha Cup 2024, et breddestævne:
Haslev Karate Skole arrangerer dette Kata breddestævne for allerførste gang. Et godt initiativ fra klubben i samarbejde med Itosu-kai karate Dragør og Dansk Karateforbund. Danmark mangler generelt stævner til at udvikle de helt unge kæmpere, som aldrig har deltaget til et stævne før. Så dette tiltag i form af et bredestævne for Kataudøvere er meget velkomment.

Der var desværre et par afbud fra Frederik Eildal og Oscar Juncher, som havde andre familie gøremål, på denne stævnedag.


- Dagens fire kæmpere plus coaches -
- En flot Guld til Tino Schleimann -


- Tino Schleimann startede sin dag på Tatamien med at udføre Heian Godan. Alle kæmpere var på forhånd sikret to runder på måtten. Herefter gik de fire bedste videre til finalen, og dermed kampen og Guld, Sølv og to Bronze pokaler. Tino formåede at gå hele vejen om vandt Guld, med tre flot udførte Kata. Stort tillykke til Tino.

- Næste to kæmpere: Amanda og Veronika var i samme pulje: Piger U10 år begynder. Veronika scorede 20,4 og 21,1 i sine første to kampe, med Kataen Heian Nidan, som desværre ikke rakte til en plads i finalerunden. Men flot præstation af Veronica. Amanda scorede 21,2 og 21,2 i sine to indledende kampe, som sikrede hende en plads i finalerunden. Her acorer hun 21,1 og sikrer sig Sølvet i denne pulje for Piger U10 år begynder. Velfortjent og flotte Kata`er fra begge piger. Der tegner sig nu en lysere fremtid for pigerne.

- Dagens sidste kæmper var Alberthe som deltog i den noget mere udfordrene klasse: Mix 16-17 år let øvet / øvet. Alberthe scorede henholdsvis: Jion 21,8 - Kanku-Sho 22,2 og Gojushiho-Dai 22,2. Flotte point`s i disse tre Kata sikrede hende en Bronze pokal. Alberthe er i øjeblikket på skole i Roskilde for at uddanne sig til dyrepasser, så hendes træningsmængde er så stor i øjeblikket, hvilket gør indsatsen ekstra imponerende. Samtidigt i en klasse for både piger og drenge. 

Alt i alt en stor dag for Bushi, som tegner godt for fremtiden for vores unge talenter...  "BANZAI"

../red.

nordic open 2024- Amanda Nordsted fik kæmpet sig til en flot Sølv pokal -
nordic open 2024- Alberthe Oxvang fik en velfortjent Bronze i klassen MIX Kata 16-17 år -
­