­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Kampen Om Øresund 2024...

- Stor succes i Kampsportscenteret Helsinge:

Lørdag d. 5. oktober blev karatestævnet Kampen om Øresund afholdt i Helsinge, arrangeret af Shobu Ippon Danmark i samarbejde med Karateklubben Bushi i Helsinge.

Stævnet i sin form:
Stævnet, som er et såkaldt "Kyu-Stævne" (dvs.: stævne for "ikke" sortbælter), gav deltagerne mulighed for at konkurrere i både Kata og Kumite. Fra 10. kyu til 5. kyu var der fokus på Gohon kumite, mens de mere erfarne udøvere fra 4. kyu til 1. kyu kæmpede efter det helt traditionelle Ippon Shobu-Ippon regelsæt.


- Kampen om Øresund 2024 -
- Forberedelserne til stævnet blev gjort dagen før, udført af mange frivillige -

- Med lidt over 100 tilmeldte kæmpere og over 180 "Starter", var dagens stævne det største "Kampen om Øresund" til dato, hvilket vidner om den voksende interesse for udbredelsen af Shobu Ippon Danmarks stævner. Flere og flere klubber fra hele landet har fundet vej til stævnerne, og dette års udgave af "Kampen om Øresund" var absolut ingen undtagelse.

Dommerstaben viste også stor mangfoldighed, idet der var repræsentanter fra flere forskellige Shotokan-Organisationer. Dette bidrog til en høj kvalitet af bedømmelsen, og det var tydeligt, at dommerniveauet fortsætter med at udvikle sig, hvilket især kan tilskrives Shobu Ippon Danmark`s fokus på dommeruddannelse.

Stævnet blev afholdt i Helsinge Kampsportcenter, hvor Karateklubben Bushi havde sørget for klargøring samt god forplejning til dommere og officials. Den gode forberedelse og samarbejdet gjorde, at tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke. Både børn og voksne deltog, hvilket også var med til at styrke fællesskabet blandt de voksne udøvere på tværs af de deltagene klubber.

Alt i alt var "Kampen om Øresund" en kæmpe succes, og mange kæmpere fik derfor værdifuld erfaring med hjem, som de kan bygge videre på i deres respektive klubber. Stævnet var velgennemført i tæt samarbejde med Bushi og understreger også det stærke fællesskab der er opbygget i Shobu Ippon Danmark gennem de sidste år.

../red.

Oresund 2024- Kampsportscenteret var fyldt til bristepunktet til dagen stævne -

Oresund 2024- Stævnet blev afviklet efter den faste plan. Alle tider blev overholdt -

­