­
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT

- Bushi Karate & Combat Sport`s resultater ved stævner:

TOTALT 2020: 2 medaljer - 1 X Guld
(COVID-19 PANDEMIEN HAR SAT EN STOPPER FOR ALLE STÆVNER I 2020)
-------------------------------------------------

- X-Mas Cup 2020: (Klubmesterskab)
AFLYST PGA. COVID-19

- Ishøj Karate Cup 2020 - Ishøj, Danmark:
Nicolai Lindhage Jacobsen: Sølv - Kumite male senior -75 kg

- Austrian Karate Championscup 2020 - Hard, Østrig:
Erika Batakujevic: Guld - Kumite female junior -53 kg

- COVID-19 Beredskabsplan for Bushi:

I Bushi arbejder vi for at Covid-19 ikke spredes unødigt i forbindelse med vores træning.
Det betyder at vi i forbindelse med træning følger de gældende retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne og de retningslinjer som DGI og D.KarF. har udarbejdet. Det kan dog ikke forhindres at der vil møde medlemmer op til træning som kan være smittede med Covid-19 uden at vide om det. Når der har været en person til træning i Bushi, eller en person til stede i Bushi, der efterfølgende konstateres smittet med Covid-19 er det vigtigt at Formanden kontaktes med det samme.
Formanden skal vide om den smittede har været til træning på et tidspunkt hvor personen kan have været smittet eller om personen har været til træning 48 inden den positive test er taget.

covid-19

Hvis der er tvivl om hvorvidt man kan have været smittet til en træning, vil Bushi agere ud fra, at der har været en smittet person i klubben.

- Er jeg nærkontakt med en smittet?:
Hvis du har deltaget i en træning hvor der har været en smittet til stede, betragter Bushi det som at man er nær kontakt. Dette uanset om der er trænet kata, kihon eller kumite, og uanset om holdet har været delt op i mindre grupper. Alle der har været til træning med en smittet skal derfor ”selvisolere” sig fra klubben. Det samme gælder den eller de instruktører der har været på holdet. Hvis medlemmer også ses uden for klubben gælder isolationen også der.

- Skal jeg testes hvis jeg har været til træning med en smittet?:

Er du over 12 år: - Og har været til træning med, eller været instruktør for, en smittet person skal du testes i henhold til de retningslinjer som Sundhedsstyrelsen har udgivet inden du kan komme til træning igen. Er du over 12 år skal du testes på 4. dagen og 6. dagen efter du har været til træning med den smittede. Hvis du har været til træningen mandag (Dag 0), skal du testes fredag (Dag 4) og søndag (Dag 6). Normalt skal man ikke være i selvisolation længere hvis testen foretaget på 4. dagen viser ”Ikke påvist” eller ”Negativ”, og man kan bevæge sig frit, hvis alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger til afstand og mundbind overholdes. Dette kan ikke gøres ved karatetræning, hvorfor du først kan træne i Bushi hvis testen foretaget på 6. dagen viser ”Ikke påvist” eller ”Negativ” - Hvis du ikke har været til træning med en smittet i 14 dage kan du komme til træning uden at blive testet.

Er du under 12 år: - Kan du lade være med at blive testet hvis du har været til træning med en testet person. Hvis du ikke har symptomer efter træningen skal du holde træningspause i 7 dage efter du har været til træning med en smittet person. Det betyder at hvis du har været til træning med en smittet om mandagen, skal du holde en pause fra klubben i 7 dage efter, dvs. du kan komme til træning tirsdagen ugen efter.

Sundhedsstyrelsens pjece, hvis du har symptomer: "klik" her >>
Sundhedsstyrelsens pjece, hvis du er testet positiv: "klik" her >>

Spørgsmål og svar:

- Hvis jeg er testet positiv – hvornår må jeg så træne igen?
Du komme til træning når du har været hjemme i 7 dage. Hvis du har/har haft symptomer skal du dog vente til du har været symptomfri mindst to hele dage.

- Hvem skal jeg sige det til, hvis jeg er smittet og hvornår?
Som udgangspunkt kan du ringe, SMS’e eller skrive en eMail til Formanden – Gerne hurtigst muligt. Det er vigtigt at du oplyser om du kan have været smittebærer til en træning.

- Hvis jeg ikke kommer til træning pga. Covid-19 kan jeg så komme til graudering?
Som udgangspunkt vil du kunne komme til graduering hvis du har været væk pga. Covid-19, og det vil indgå i bedømmelsen. Hvis du ikke kan komme til graduering pga. selvisolation, vil der blive arrangeret en ”Sygegraduering” i januar 2021

- Jeg ved at der er nogen der kommer til træning selvom de har været til træning med en smittet – hvem skal jeg sige det til?
Du eller dine forældre kan altid kontakte Formanden eller andre i bestyrelsen og fortælle hvis der er en der ikke overholder selvisolation. Så vil klubben tage hånd om det.

- Hvis flere fra samme hold ikke må træne og instruktøren heller ikke må komme i klubben, bliver holdet så aflyst:
Som udgangspunkt aflyses træninger i Bushi ikke. Hvis der er et hold der undtagelsesvist bliver aflyst, vil der blive sendt en eMail til alle på holdet, og det vil blive slået op på klubbens facebookside.

- Hvis jeg har spørgsmål omkring håndtering af Covid-19 i Bushi, hvem kan jeg så kontakte?
Som udgangspunkt skal du kontakte Formanden, men du er altid velkommen til at kontakte alle bestyrelsesmedlemmer. Du kan også snakke med din instruktør.

- Skal jeg vise at jeg er testet negativ til min instruktør?
I Bushi har vi tillid til at de personer, der kan være potentielle smittespredere følger retningslinjerne. Derfor regner vi også med at alle holder pause, til de ikke længere kan smitte.

- Hvis jeg skal testes, må jeg så bruge en ”hurtig” gentest hvor jeg får svar med det samme?
Nej, Bushi støtter om udmeldingerne fra Sundhedsstyrelsen, der ikke mener at de ”hurtige” gentest er sikre nok. Du skal derfor bestille en tid på coronaprover.dk.

Sundhedsstyrelsens pjece, hvis du har symptomer: "klik" her >>
Sundhedsstyrelsens pjece, hvis du er testet positiv: "klik" her >>

Bushi Karate & Combat Sport (udarbejdet i 2020)

law- GDPR & Privatlivsbeskytelsespolitik for Bushi Karate & Combat Sport:

Dataansvar: Bushi Karate & Combat Sport (Bushi) er dataansvarlig i forbindelse med behandling af de persondata, som er nødvendige til behandling af:
• Medlemmer hos Bushi
• Statistik ifm. medlemsantal deltagelse i stævner/resultater, klubarrangementer og til Gribskovkommune
• Forældre/værge for børn som er medlemmer
• Frivillige og trænere som bidrager til klubben virke

Disse oplysninger benævnes ”Medlemsoplysninger”, og dækker over medlemskabets livscyklus.

Bushi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 om generel databeskyttelse (”Forordningen”) og Databeskyttelsesloven lov 502 af 23. maj 2018 samt løbende udmeldinger og vejledninger fra datatilsynet.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål

- Kontaktoplysninger:
Kontaktperson: Erling Marcussen
Adresse: Skovgårdsvej 15
CVR-/SE nr.: 3280 0653
Telefonnr.: +45 22385818
eMail: info(at)bushi.dk
Website: www.bushi.dk

- Grundlæggende principper for behandling af persondata:
Bushi sikrer en fair og transparent behandling af de persondata, som vi registrerer og opbevarer.

- Vi behandler alle persondata i overensstemmelse med de grundlæggende principper for god databehandlingsskik, der sikrer, at persondata:
• Behandles lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde
• Alene indsamles til udtrykkeligt angivne og legitime formål og ikke viderebehandles på en måde, som er uforenelig med disse formål
• Er tilstrækkelig relevante og begrænsede til, hvad der er nødvendigt i forhold til formål
• Er korrekte og om nødvendigt ajourførte
• Ikke opbevares længere end det er nødvendigt i forhold til formålene
• Sikrer tilstrækkelig sikkerhed og fortrolighed, så kun de personer der har et arbejdsbetinget behov kan tilgå dine persondata

- Behandling af personoplysninger:
For at sikre korrekt behandling af medlemsoplysninger behandler Bushi en række persondata på personer, som der oplyses om i forbindelse med oprettelse af medlemskab og som indsamles i forbindelse med medlemskabet.

- Bushi indsamler, behandler og opbevarer medlemsoplysninger og persondata i forbindelse med:
• Oprettelse af personen i relevante medlemssystemer
• Foreningens medlemshåndtering, herunder kontingentopkrævning
• Som led i foreningens idrætsaktiviteter og andre aktiviteter, herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning holdkort, holdopstillinger, interne resultatlister m.v.
• Opfyldelse af lovkrav, herunder folkeoplysningsloven
• Levering af varer og ydelser du har bestilt
• E-mail historik vedrørende sagsbehandling der vedrører din korrespondance med Bushi
• SMS/e-mail advisering om træningsforhold, nyhedsbreve og nyheder på Bushi’s websider.
• Gennemførelse af almindelige administrative behandlinger
• Registrerings- og kontaktoplysninger som navn, køn, adresse, indmeldelsesdato, telefonnummer, fødselsdato, e-mailadresse, gradueringsoplysninger og stilartstilhørsforhold
• Af hensyn til kontaktmuligheder kan der for børn og unge under 18 år behandles oplysninger om forældrene/værge
• Registrering af login til relevante systemer
• Udarbejdelse af statistik på baggrund af deltagelse i konkurrencer/turneringer, kurser relateret til sporten i klubben
• Medlemsdata pålagt Bushi som forening herunder medlemsstatistik til Gribskov kommune og Dansk karateforbund samt SKIF.
• Afholdelse af sociale arrangementer, sportslige aktiviteter samt andre aktiviteter
• Brug af situationsbilleder taget i foreningen, der afbilder en konkret aktivitet eller situation i foreningen og du kan altid oplys om du ønsker at optræde på vi vil respektere dette
• Videregivelse af dine almindelige personoplysninger til specialforbund i relevant og nødvendigt omfang i forbindelse med idrætsaktivitet
• Medlemmer der opnår Dan grader (sortbælte) navngives på webside. Medlemmer som forlader klubben vil fremgå af listen op til et år efter udmeldelse.

- For trænere og ledere i Bushi indsamles udover ovenstående følgende oplysninger:
• Andre oplysninger om tillidsposter, andre hverv i relation til foreningen og bankkontonummer
• CPR-nummer og oplysninger om strafbare forhold ved indhentelse af børneattest
• Udbetaling af godtgørelser, refusioner og lignende
• Håndtering af trænernes og ledernes hverv og pligter i foreningen
• Overblik over og forbedring af erfaringer og kompetencer, herunder kurser
• Da foreningen er medlem af idrætsorganisationer, sker der videregivelse af oplysninger om ledere og træner til disse, for at ledere og trænere kan modtage information og aktivitets- og kursustilbud fra disse idrætsorganisationer
Retsgrundlaget for Bushi´s behandling af persondata: Vi baserer vores behandling af dine persondata på følgende retsgrundlag:
• Bushi’s retlige forpligtelser, jf. forordningens art. 6, stk. 1, litra b, for opfyldelse af kontrakt (medlemskab)
• Bushi’s legitime interesser. jf. forordningens art. 6, stk. 1, litra f, som går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder. Det omfatter behandling af dine persondata til brug for medlemsstyring samt udarbejdelse af statistik eller til brug for vurdering af, om Bushi’s formål er opfyldt til enhver tid.
• Dit samtykke, jf. forordningens art. 6, stk. 1, litra a, og art. 9, stk. 2, litra a.
• Hvis Bushi har et lovligt grundlag for at indhente og behandle dine persondata, som ikke er omfattet af ovenstående, oplyser Bushi dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.
Indsamling af oplysninger er normalt udleveret af dig fx ved indmeldelse. Vi kan i nogle tilfælde modtage oplysninger fra andre kilder:
• Idrættens hovedorganisationer, fx oplysninger om klubskifte, karantæner og kursusdeltagelse
Klub aktiviteter på internettet og sociale medier.

Bushi driver en webside som er tilgængelig for besøgende uden noget tilhørsforhold til Bushi samt websiden har et område kun for medlemmer, som kræver login. Udover websiden anvendes forskellige Sociale medier til at synliggøre vores aktiviteter. Du gøres derfor opmærksom på, at når du anvender sociale medier gælder de regler som du har accepteret ved brug af det sociale medie, og der er uden for Bushi’s kontrol.

- Situationsbilleder:
For at kunne synliggøre Bushi som karate klub tager situationsbilleder af vores aktiviteter fx træningssituationer, deltagelse turneringer og andre sociale sammenhæng i klubben op Internettet og forskellige sammenhæng. Bushi offentliggøre kun harmløse billeder og hvert enkelt billede vurderes inden offentliggørelse. Vi vurderer om eventuel offentliggørelse, af den afbildede ikke med rimelighed må kunne føle sig udnyttet, udstillet, eller krænket.

- Samtykke:
Oftest vil vores behandling af dine personoplysninger basere sig på et andet lovligt grundlag end samtykke. Vi indhenter derfor kun dit samtykke, når det i sjældne tilfælde er nødvendigt for at behandle dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor, eller som er specificeret i samtykket, som er et separat dokument/registrering.
Hvis vi indhenter dit samtykke, er det frivilligt, om du vil give samtykke, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at give os besked om det.
Når vi indhenter personoplysninger om børn og unge, foretager vi konkret vurdering af, om barnet selv kan give samtykke og skal være fyldt 16 år. Børn under 16 år indhenter vi samtykke fra en forælder/værge. Indsamler vi personoplysninger på børn via informationstjenester (apps og sociale medier), kan børn fra og med de er fyldt 13 år selv afgive samtykke.

- Videregivelse af dine personoplysninger:
I forbindelse med idrætsaktivitet sker der videregivelse af oplysninger om deltagelse og resultater til relevante idrætsorganisationer.
Der sker videregivelse af oplysninger om ledere og trænere i relevant omfang til idrætsorganisationer, som foreningen er medlem af.
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredje part fx markedsføringsvirksomheder uden dit samtykke.

- Opbevaring og sletning af dine personoplysninger:
Vi har forskellige behandlingsformål og opbevaringsperioder alt efter, om vi behandler dine personoplysninger som medlem af foreningen, eller som leder eller træner ulønnet som lønnet.
Vi vil opbevare dine personoplysninger i en periode fra medlemskabets/hvervet ophør og i overensstemmelse med følgende kriterier:

- Medlemmer:
• Af praktiske og administrative hensyn opbevarer vi dine almindelige medlemsoplysninger i op til 5 år efter kalenderåret for din udmeldelse af foreningen
• opbevaring af oplysninger med historiskværdi til statistik og lignende, vil oplysningerne blive pseudonymiseret, hvor det er muligt.

- Lønnede ledere og trænere:
• Bogføringsbilag, herunder f.eks. lønbilag, gemmes jf. bogføringsloven i 5 år plus igangværende regnskabsår.
Vi opbevarer dog oplysninger på såvel medlemmer, ledere og trænere til statistik og lignende, så længe de har historiskværdi for vores forening.

- Dine rettigheder:
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig.
• Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
• Retten til indsigt i egne personoplysninger
• Retten til berigtigelse
• Retten til sletning
• Retten til begrænsning af behandling
• Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
• Retten til indsigelse

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til bestyrelsen. Hvis du fx henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Du kan altid indgive en klage til Datatilsynet, hvis du ikke mener vi har overholdt vores forpligtelser.

- Revidering af privatlivspolitikken:
Vi forbeholder os retten til at ændre i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen nederst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil altid være tilgængelig på vores webside. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.
På vegne af bestyrelsen i Bushi Karate & Combat Sport, udgivet april 2021, version 2.

../Erling Marcussen (Grundlægger, chefinstruktør, formand og børneinstruktør)

- lawCookies på Bushi.dk
 

Bushi.dk anvender cookies på dette website og tillader tredjepart at indsamle cookies fra sitet.
Det sker, dels for at kunne udvikle og forbedre Bushi.dk, dels for at du kan få vist de annoncer, der er mest relevante for dig – her og på andre websites. Læs mere om brugen af cookies på Bushi.dk, dine muligheder for at undgå eller slette cookies samt om privatlivspolitik her på bushi.dk:

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger - eller tilgå allerede lagrede oplysninger - på brugerens pc, smartphone eller tablet, med det formål at indhente data om brugeren.

Når du klikker rundt på Bushi.dk og vores undersites, registrerer din computer oplysninger om din færden i et digitalt fodspor. Disse oplysninger gemmer din browser i en tekstfil, der kaldes en cookie. Disse cookies gør det muligt for Bushi.dk at genkende din computer, når du senere besøger Bushi.dk.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller en dato. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Bushi.dk bruger informationerne fra dine cookies til at forbedre og udvikle websitet. Cookies udveksles også med vores samarbejdspartnere.

Hvor længe opbevares cookies?

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. Du kan se en fuldendt liste nedenfor.

Sådan afviser du dine cookies?

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics "klik" her >>
Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk "klik" her >>

Sådan kan du slette eller undgå cookies?

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link herunder:

[*]Telefoner med Windows 

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Cookies og data indsamles i samarbejde med: Google (Analytics, Adwords, Webmastertools) - Facebook og Instagram (Annoncering)

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. 

- Bushi Karate & Combat Sport:

Handelsbetingelser BUSHI.DK´s website www.bushi.dk

Læs også >> Ny i klubben, information til nye medlemmer

PRISER:
Alle priser på www.bushi.dk er ikke tillagt moms, da vi er en sportsforening.

Når du via dit dankort eller bankoverførsel køber et af følgende produkter:
- Tilmelding til et eller flere hold
- Venteliste
- Passivt medlem
- Klubeffekter og merchandice, herunder på webshop.

BETALING:
På www.bushi.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Visa/Dankort
Betaling sker forud.
Vi bruger Dandomain.dk som betalingsgateway til vores dankort løsning.
Læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling "klik" her >>

FORTRYDELSESRET:
Der er ikke fortrydelsesret på kontingentbetaling. Der refunderes ikke penge efter udmeldelse.
(Undtaget er udmeldelse efter KUN en måneds træning. Her refunderes kontingent, minus en måned)

Webshoppen har 14 dages fortrydelsesret, når du bruger bushi.dk shoppen. Fristen for at fortryde udløber 14 dage efter du har modtaget dine varer. Er pakken delt op i flere forsendelser, starter fortrydelsesretten når du modtager sidste del af ordren.
Giver du besked, om at du har fortrudt dit køb inden for 14 dage efter du har modtaget dine varer, får du pengene retur på samme måde som du har betalt for varen, med mindre andet aftales. Det sker senest 14 dage efter, vi har modtaget varen retur fra dig.
Bemærk venligst, at vi ikke refunderer evt. fragtomkostninger. Heller ikke såfremt du har bestilt forkert størrelse og blot skal bytte til en anden størrelse.
Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af pakken.

Sørg venligst for at returnere emballagen så den kan anvendes igen ved videresalg. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Du hæfter selv for eventuel forringelse af varens værdi, såfremt det skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, anvendelse, egenskab mm. Kort sagt, så kan og må du prøve varen på lige vilkår, som hvis du købte varen i en almindelig butik.

PERSONOPLYSNINGER:
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med køb hos bushi.dk samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.
Som registreret bruger hos Bushi har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode. Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold via klubnet hos Bushi, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE:
Nyhedsbreve sendes enten via eMail til den eMailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

COOKIES:
I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer kunden benytter.
I Internet Explorer kan pågældende cookies om ønsket slettes under menuen "Funktioner" - "Internetindstillinger" - "Slet cookies"

COOKIES WEBSHOP:
Dette CMS e-handelssystem bruger såkaldte cookies som du skal accepterer, såfremt du ønsker at handle i shoppen.
Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR:
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

PRISER:
Alle priser er i danske kroner (DKR og de er ikke tillagt moms, da vi er en frivillig forening)
Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort.
Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER:
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden  

FORBEHOLD:
BUSHI.DK tager forbehold for tryk- og prisfejl.
BUSHI.DK er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE:
BUSHI.DK og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.bushi.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for:
- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
- at www.bushi.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

BUSHI.DK og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af BUSHI.DK`s ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for BUSHI.DK og påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af BUSHI.DK`s ydelser på www.bushi.dk

KLAGER OG REKLAMATIONER:
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:
Bushi Karate & Combat Sport
Møngevej 14 - 3200 Helsinge
Tlf.: +45 2238 5818 - eMail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OPLYSNING FOR BUSHI:
BUSHI KARATE & COMBAT SPORT
Skovgårdsvej 15, 3200 Helsinge
Tlf.: +45 2238 5818 - eMail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR: 3280 0653
Bankforbindelse: Jyske Bank i Helsinge: 6490-0002007224
IBAN kontonummer: DK1064900002007224
SWIFT-adresse/BIC: JYBADKKK

­